lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tikkurilan Lumi-maali

Taas tähän väliin vähän rakentamispuolen juttuja...

Mietinnässä on seinien lopulliset pintavärit ja itse haluaisin kovasti käyttää varsinkin alakerran isoissa tiloissa Tikkurilan Lumi-maalia, joka on "valkoistakin valkoisempi" ja joka lupaa tuoda valoisuutta ja avaruutta tiloihin. Meillä tulee olemaan iso olohuone, johon ei kuitenkaan valoa tule kuin yhdesä itäpuolen ikkunasta. Eli ilmansuunta ei ikkunalla ole paras mahdollinen, jos valontuotantoa ajatellaan. Haluaisin juuri sellaisen tuotteen, joka toisi valon tunnetta seiniinkin, mutta ei olisi kimalteleva. Tai jos rehellisiä ollaan, niin itse varmaan valitsisin jonkun kimalteen seiniin, mutta mies on vähän eri mieltä asiasta... ;)

Tikkurila Lumi (tikkurila.fi)

Itse voisin tosiaan käyttää myös hopeansävyistä kimalletta yhdellä seinällä taittamaan kauniisti valoa, mutta mieheni tuskin ajatusta sulattaa... Ehkä tuote toimiikin paremmin pienemmällä pinnalla, mutta ihana uutuus silti Tikkurilalta!

Ongelmana värien valinnassa on se, että ikkunat ja katot ovat aina tehdasvalkoisia, joka sävynä on hieman kellertävä. Puhtaan valkoiset sävyt voivat täten riidellä kovastikin esimerkiksi ikkunoiden kanssa ja saada näyttämään ne nuhjuisilta.

Tässä kuvaa myös meidän tulevasta olohuoneesta, vaikka tilaa on näistä kuvista vaikea hahmottaa:

Kuva olohuoneesta yläkerran tasanteelta

Seinäpintaa on paljon ikkunan vasemmalla ja oikealla puolella, ja niihin olen Lumi-maalia ajatellut. Hmmm... täytyy vielä mietti mikä lopullinen valinta on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti