sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

"Skin Food" julkkisten tapaan

DailyMail kirjoitti, että Weledan Skin Food -voiteen nimeen vannovat julkkistaivaan kirkkaat tähdet Victoria Beckham, Adele sekä Rihanna, ja tietenkin britit menivät sekaisin! Tuote keikkuu heti kärkisijoilla monen nettikaupan myydyimmissä tuotteissa. Nopealla googlauksella kyseessä ei ole mikään ihan uuden uutukainen tuote, vaan vanha Weledan klassikko, joka kaiken lisäksi on puhdas luonnontuote. Suomalaisissa blogeissakin sitä on käsitelty ainakin Kemikaalicocktailissa.

Weleda Skin Food (sokos.s-verkkokauppa.fi)

Tuote on siis perusvoide, jota voidaan käyttää myös erittäin kuivien ihoalueiden (taipeet, kyynär- ja kantapäät, kädet, huulet, rohtumat...) hoitoon. Luonnontuotteena se käy myös pienille lapsille. Sokoksen verkkokaupassa hinta oli 10,50€, joten hintakaan ei päätä huimaa. Hieman halvemmallakin sitä näyttää saavan, esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa (verkkokauppa) tuotetta myydään tarjoushintaan 8,50€. Ehkäpä tästä löytyisi perusvoide kuiville käsilleni ja säärilleni?

Itse käytin ensimmäisessä raskaudessa Weledan raskausajan hoitoöljyä estämään raskausarpia. Tuote kyllä toimi, mutta haisi järjettömän pahalta. Tätä Skin Foodia on myös moitittu voimakkaan hajuiseksi. Taidan siksi itse käydä ostamassa tuotteen vaikkapa Emotionista, jotta voin sen ensin tuoksuttaa. Eli kyllä. Olen juuri niin vietävissä, että voin tämänhintaisen tuotteen omakseni hankkia kun kerran Victoria Beckhamkin sen kelpuuttaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti