keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

H&M Conscious Exclusive -malliston parhaat

H&M on esitellyt Conscious Exclusive -malliston, joka sisältää pääasiassa ihania juhlamekkoja. Mielestäni mallisto on ihan kiva, mutta  itse en näistä varmaankaan mitään itselleni hanki. Mallisto tulee myyntiin 4.4. Aleksanterinkadun sekä Turun Hansassa sekä hm.com:ssa klo 11 alkaen.

Monesti näissä erikoismallistoissa jää himottua tuotetta ilman jollei toimi nopeasti! Tässä mielestäni malliston parhaat:
1. Sininen satiinimekko, jossa laahus
2. Musta korsettimekko
3. Vedenvihreä tyllimekko

 
Sininen satiinimekko olisi kyllä kivempi, jos siinä ei olisi laahusta. Tuo laahus todella rajoittaa mekon käyttöä, mutta muuten mekko on todella kaunis ja raikkaan värinen. Musta mekko on niin perus pikkumusta, että sillä
varmasti olisi paljon käyttöä. Vyötärön härpäkkeen saa irroitettua, mikä lisää asun käyttömahdollisuuksia.

Kolmanneksi valitsin tuon ihanan tyllimekon. Olenko ainut, vai tuoko se teillekin mieleen Carrie Bradshawn ikonisen tutu-mekon? :)

H&M lanseerasi jo muutama viikko sitten Conscious Collection -malliston, joka oli rennompi ja monikäyttöisempi kukkakuoseineen ja safarivaikuttein. Siitä mieleeni jäi pitkä kukallinen maksimekko (19,95€), joka kyllä nyt on jo loppuunmyyty. Olisi siis pitänyt toimia nopeammin, jos sen olisi omakseen halunnut... En ole varsinaisesti kukkakuosien ylin ystävä, mutta tämä kukallinen maksimekko on kyllä todella nätti (ainakin kuvissa) eikä hinnallakaan pilattu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti