tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ihania Nextin lastenvaatteita netistä!

Olen aiemminkin maininnut, että pidän kovasti Nextin lastenvaatteista! Aikuisten osastolle ei mielestäni kannata eksyä, valikoima ei todellakaan ole yhtä tyylikäs kuin lastenosasto. Hinnaltaan Nextin lastenvaatteet ovat H&M:n vaatteita hieman kalliimpia, ehkä KappAhlin ja Lindexin hinnoissa suurin piirtein. Ei siis todellakaan hinnalla pilattuja! Laatu on ihan kelvollista: olen saanut sieltä sekä tosi hyvää että keskinkertaista, en mitään todella huonoa. Mikä parasta, toimitus Suomeen ja kotiovelle on tilausmäärästä riippumatta ilmaista.

Vastasyntyneiden vaatteet ovat niin ihania, etten itse uskalla mennä niitä edes kurkkimaan vauvakuumeen pelossa... Vähän isompien tyttöjen ja poikien vaatteet ovat myös ihania ja plussaa annan ehdottomasti siitä, että sieltä saa vauvavaiheen ohitettua vielä selkeästi lapsellisia (mutta siis tyylikkäitä) vaatteita, eikä heti tarvitse ostaa Spiderman- tai Hello Kitty -vaatteita. Minä olen monesti ihmetellyt sitä, että vauvaosastolta siirtyminen leikki-ikäisten puolelle tarkoittaa monessa kaupassa sitä, että vaatteet ovat melkein identtisiä koululaisten vaatteiden kanssa, vaikka tuonikäisethän ovat ihan pikkuisia vielä ja heille ehkä haluasi ostaa vähän hempeämpiä tai lapsellisempia kuvioita tai värejä vielä. Mutta käykää ihmeessä tsekkaamassa jos ette ole aiemmin heidän tuotteisiin tutustuneet! Voin lisäksi vakuuttaa, että kovin moni ei ole kyseistä kauppaa vielä löytänyt, eikä kerhossa tai hoidossa samanlaisiin vaatteisin törmää kovin suurella todennäköisyydellä. Itse ihastuin kuvassa oleviin paitoihin ja housuihin, ehkä pojille voisi laittaa päälle kerrankin vaaleanpunaista? :) Ehkä mieheni on eri mieltä... Takki on myös tosi kiva ja varmasti aika helppo pukea päälle melkein mihin vaan. Olen kuolannut Fred Perryn takkeja pojille, mutten kyllä taida raaskia sellaisia ostaa. Tässä olisi vähän samaa tyyliä paljon halvemmalla.

nextdirect.com

Sellainen piti vielä mainita todella isona plussana, että Nextiltä saa samaa mallia aina tosi laajalla kokoskaalalla. Eli jos haluat tyttösi tai poikasi pukea samanlaisiin vaatteisiin, onnistuu se paljon todennäköisemmin Nextin vaatteilla kuin monella muulla vaikka ikäero olisi suurikin. Esimerkiksi meidän toinen poika on "vauvaosastoa", koska käyttää kokoa 80cm ja isompi poika on "leikki-ikäisten osastoa", koska hänen kokonsa on 98cm. Yleensä näiden kahden osaston valikoima on aivan erilainen. Nextillä puolestaan koot on jaettu niin, että "younger boys" (tai girls) käsittää koot noin kolmesta kuukaudesta kuuteen ikävuoteen, eli senttikoossa 62cm-116cm ja "older boys" (tai girls) koot noin kolmesta vuodesta noin kuuteentoista ikävuoteen, eli 98cm-176cm. Plussaa myös siitä, että toimitus on todella nopea. Se tulee muistaakseni neljän arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti