keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hunterin kumisaappaat ja UGGin Luciannat

Sain jo viime viikolla postista Brandokselta tilaamani paketin, jossa oli Hunterin kumisaappaat ja Strictly Style -blogin innoittamat UGGin Luciannat. Blogin pitäjän Mrs V:n kommentteja kyseisistä kengistä voit lukea täältä. Huntereita fiilistelin aiemmin täällä. Kummatkin olivat juuri niin kivat kuin ajattelin, olen tosi tyytyväinen!


UGG Lucianna (brandos.fi)
UGGin Luciannat olivat tosiaan ihan uusi tuttavuus minulle ennen kuin luin niistä Strictly Style -blogista. Etsin viime kesänä juuri joitain rennompia kiilakorkokenkiä, mutten löytänyt. En ole mikään kiilakorkojen suuri ystävä, koska usein kengät näyttävät todella muhkuilta ja massiivisilta jalassa. Eivät nämäkään mitkään balettitossut ole, mutta kiilakorkoisten valikoimasta varmasti melkein lähimpänä! Ja miten hyvät nämä ovat jalassa! Nyt vain odotan kesäisiä päiviä, jolloin voin nämä laittaa jalkaani. Mietin mustan ja beigen välillä, mutta ihastuin niin näihin beigeihin, että valitsin ne. Voi kyllä olla, että tuonväriset kengät eivät kauaa kestä kauniina. Koosta sen verran, että 38 ainakin oli minulle aivan sopiva, ehkä jopa ennemmin aavistuksen tilava kuin nafti, joten jos kengät netistä tilaa, niin oman normaalin koon uskaltaa kyllä valita.

Hunterit (brandos.fi)
Hunterin koosta sen verran, että tilasin koon 39 vaikka lähes poikkeuksetta käytän 38-koon kenkiä. Moni on moittinut kokoja pieniksi, mutta en kyllä itse voi väitettä allekirjoittaa. Koko 39 oli juuri yhden koon liian iso, mutta ajattelin silti pitää tuon koon, että voin muutenkin väljänmallista kumisaapasta pienentää joko pohjallisen tai villasukan avulla. En nimittäin usko, että kokoon 38 olisi villasukka mennyt vaan niitä olisi pitänyt käyttää suhteellisen ohuen sukan kanssa. Toinen asia, mitä saappaista on kritisoitu, on pohkeen niukka koko. Olen itse suhteellisen hoikka, mutten koe pohkeeni olevan mitenkään rimpula vaan ihan normaalin kokoinen, ja saappaisiin kyllä jää tosi paljon tyhjää koko säären matkalta, eli eivät minusta niin kovin kapeaa mallia ole! En kuitenkaan senkään vuoksi lähtenyt saappaita vaihtamaan kokoa pienempään, koska valmistajan mukaan kokoa pienemmässä saappaassa pohkeen ympärys on senteiltään täysin samaa kokoa. Ainut muutos olisi ollut, että varsi olisi ollut nelisen senttiä lyhyempi, mikä taas minua ei kiehtonut lainkaan. Minä pidin kovasti saappaan pituudesta! Muutenkin saappaat olivat juuri sellaiset kuin olin muistanutkin: kyllä ne kumisaappaiksi tunnistaa, mutta ovat kuitenkin tyylikkäämmät ja hieman sirommat kuin monet muut. Tilasin kuvassakin olevat perinteiset mattamustat, vaikka kiiltäviäkin ja jopa valkoisiakin mietin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti