perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyvää naistenpäivää ihanaiset!

Toivottavasti teidän kaikkien ihanien naisten päivään on kuulunut jotain pientä ekstraa, oli se sitten muilta saatua tai itse hankittua. Minä olen juhlinut tätä päivää viettämällä aktiivisen päivän lasten kanssa. Hoidimme mm. raksalle vähän tavaraa ja ohjeistin samalla laatoittajia, kävimme "leikkitreffeillä" hyvän ystäväni perheen luona, avasimme iltapäivällä kotona toffeerasian, tein nakkimunakasta eilisen makaronilaatikon lopun lisäksi, söin itse taivaallista suklaakakkua ja nyt nautin punaviinilasillista. Elämän ilot ovat joskus niin yksinkertaisia!

Jaan tässä samalla teille mun tämänhetkisen Top 3 -himotuslistani!


Mustat New Wayfarer Ray Ban -aurinkolasit (rayban.com)
Mulberryn Willow Clutch -laukku (mulberry.com)
Valkoiset Conversen tennarit (nelly.com)

Noi aurinkolasit ja Converset ovat aivan todennäköisiäkin kotiutua minulle tässä joku kaunis keväinen päivä, Mulberryn laukku ei niinkään. Omistan jo tuollaiset Ray Banin samaiset aurinkolasit ruskeana, malli on niin kiva ja monikäyttöinen, että haluan samat myös mustana! Ongelmana on, että lasien suurempi ja paremmannäköinen malli (55 mm) on minulle liian leveä ja pienempi ja kapeampi (52 mm) malli ei miellytä, vaikka se paremmin päähäni istuukin. Ruskeita laseja on kavennettu minulle sangoista niin, että ne ikään kuin tekevät kaaren sisäänpäin, mutta silti lasit vähän hölskyvät, tosin eivät kovin häiritsevästi. Ehkä haen itselleni mustatkin ja koitan saada ne kaupassa taivutettua samaan tyyliin pienemmäksi. Minulla on nimittäin huutava pula mustista aurinkolaseista! Hintakaan ei päätä huimaa merkkiaurinkolaseiksi, olisikohan ovh-hinta ollut 140€ paikallisessa Silmäaseman liikkeessä.

Valkoisia Conversen All Star High -tennareita olen himoinnut siitä lähtien, kun sellaiset olen nähnyt Lindalla, PS. I love fashion -blogin kirjoittajalla usein jalassa. Lisäksi siskoni, joka reissaa työnsä puolesta Köpiksessä kuukausittain sanoi, että tänä keväänä tanskalaiset eivät muuta jalkaansa laitakaan, kuin tennareita! Uskotaan siis heitä! ;) Mutta onhan noi kivat, vaikka korkkarit omaa silmää miellyttääkin enemmän. Valitettavasti vaan lasten kanssa tennarit ovat monesti parempi vaihtoehto, ja saisi ihanat mustat Fred Perry -tennarini vaihtoehdon. Valkoinen väri ei varmaan ole se kaikista parhain, mutta ehkäpä koitan sitten aikanaan pesukonetta viimeisessä hädässä!

Haaveilen mustasta clutch-laukusta, tosin ykkösenä himotuslistallani on jo vuosikaudet (paljon ennen kuin kaikki bloggaajat sellaisia hankki) musta Chanelin olkalaukku metallihihnalla. Olen aina ajatellut, että kyseinen laukku toimisi loistavasti myös clutchina kun hihnan laittaisi laukkuun sisään! Noh, näillä tuloilla ja veloilla kyseistä laukkua tuskin koskaan omistan, mutta saahan sitä aina haaveilla. :) Tuo Mulberryn laukku miellyttää kovasti silmää, mutta tuskinpa sekään on ihan ensimmäisenä hankintalistalla. Täytyy jatkaa etsintää, jotta löytäisin seuraajan ihanalle mutta kuluneelle Tiger of Swedenin laukulleni!

Kaikille eteläpohjalaisille tai lähiseudun lukijoille tiedoksi, että Conversen All Starit, sekä matalat että korkeat, ovat Tuurin nahkapaikassa tarjouksessa 54,90€ jos siellä päin sattuu liikkumaan! En henkilökohtaisesti kovin paljoa Keskisen kyläkaupasta perusta, oikeastaan käyn siellä vain äärimmäisessä hätätilassa, mutta Nahkapaikka on yllättävän hyvä kenkäkauppa, ainakin eteläpohjanmaan mittakaavassa! Ja sieltä saa myös todella laadukkaita nahkakäsineitä edullisesti. Seinäjoen kenkäkaupat ovat aivan katastrofaalisia, en voi uskoa, että ihmiset ostavat niitä tekonahkahirvityksiä, joita täällä suurimmaksi osaksi myydään. Tämä ylimääräisenä, mutta sen myötä hyvät perjantai-illan jatkot kaikille, varsinkin kaikille ihanaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti