keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Paras kynnenvahvistaja

En voi uskoa, että olen unohtanut kertoa teille yhden parhaista luottokauneudenhoitotuotteistani! Se on Dr Lewinn's Renunail -kynnenvahvistaja. Mulla on niin kauan kuin muistan ollut aina ongelmana liuskottuvat kynnet, enkä ollut koskaan löytänyt kynnenvahvistajaa, joka OIKEASTI toimisi. Noh, muutama vuosi sitten olin reissussa Lontoossa, kun kynteni olivat erikoisen pahat. Olin ostoksilla Harrodsilla, jossa palvelu on niin huikean hyvää, ettei ole tosikaan! Minusta ei varmasti huokunut puntien kuvat, mutta joka osastolla palvelu oli ensiluokkaista. Noh, se on jo toinen juttu se... Mutta olin siis Harrod'sin kosmetiikkaosastolla ostamassa ihan muuta tuotetta, kun täydellisen kaunis ja ystävällinen myyjä kysyi, voisiko hän auttaa vielä jotenkin. Näytin häpeillen kynsiäni, ja sanoin tarvitsevani ihmeen. Ja hän sanoi tietävänsä juuri mitä tarvitsisin! Pelkäsin tuolloin, että hän tuo jonkun super-hyper-luxustuotteen, joka maksaa miljoonia, mutta hän toikin minulle tämän Dr Lewinn'sin Renunailin vaikka periaatteessa olisi voinut myydä minulle mitä vain. Mutta tuote todellakin ON ihme!


Renunailia ohjeistetaan käyttämään noin viikon jaksoissa kolme hoitojaksoa putkeen, ja levittämään tuotetta joka päivä yhden kerroksen. Poikkeuksena on ensimmäinen päivä, jolloin kerroksia laitetaan kaksi. Kuullostaa työläältä, mutta sitä se ei ole. Varsinkin kun myyjä sanoi, ettei levitys ole niin justiinsa, vaan tuote toimii, vaikka sitä muistaisi laittaa esimerkiksi vain joka toinen päivä. Ja hän oli aivan oikeassa! Lakka toimii hyvin myös aluslakkana. Olen kuitenkin itse huomannut, että jos lakkaa makuuttaa kynsillä useita päiviä lisäämättä kerroksia, niin kynnet alkavat kellertämään eikä lakka enää toimi ainakaan tällaisella superongelmakyntisellä.

Tuotteen hinta pyörii noin 17 punnan kieppeillä, eli noin 25 euroa. Pullo on tosi iso (30 ml) ja riittoisa, eli sinänsä tuote ei ole kallis. Ongelmana vain on, ettei tuotetta tietääkseni myydä Suomessa lainkaan, ja ne nettikaupat, jota tuotetta myyvät, eivät toimita tätä Suomeen. En tiedä miksi. Dr Lewinn'sin omilta sivuilta tuotetta saa meille tilattua, mutta päälle tulevat rapsakat 9,95 PUNNAN toimituskulut. Kannattaa siis melkein myydä kavereillekin idea tämän tuotteen tarpeellisuudesta ja yhdistää tilaus. En ehtinyt kovin tarkkaan nettikauppoja koluta, voi olla, että jostain saisi tuotetta tilattuakin. Ja jos kulkua tulee Englantiin, niin jälleenmyyjiä on useita. Mutta tämä tuote oikeasti toimii, toisin kuin Lumenet, Mavalat, OPIt, L'orealit jne. joita kaikkia ehdin tuloksetta kokeilemaan ennen tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti