maanantai 25. helmikuuta 2013

Yövalvomista ja Oscar-gaalan Top 3 -listat

Meillä ovat yöt olleet aika haasteellisia pienimmän miehen toimesta jo pitkään, ja nyt ollaankin pidetty unikoulua kolme yötä. Olen itse tosi huono nukahtamaan ja monet yöheräämiset ovat ihan pahimpia. Jos saan kerran unenpäästä kiinni, niin seuraavan heräämisen yhteydessä en! Unettomuus paheni niin, että nyt on pakko lopettaa yösyötöt ja toivoa, että heräämiset vähenevät sen myötä. Poika on siis 9,5 kk vanha. Aivan kivuttomasti eivät yöt ole vielä menneet, mutta onneksi sentään viime yönä tuli Oscar-gaalaa, jota pojan kanssa sitten yöllä katsoin. Nyt onkin aika analysoida gaalan onnistujat ja ei-niin-onnistuneet valinnat!

Top 3 -parhaiten pukeutuneiden listalle pitkän pohtimisen jälkeen pääsevät Amy Adams, Amanda Seyfried ja Jessica Chastain. Amyn puvussa erityisen ihanaa ja  onnistunutta ovat sen väri ja yläosa (ja kuinka se kantajalleen istuu). Alaosasta en ole niin innoissani, mutta menköön tällä kertaa! :) Laventelinsinininen on aivan loistava väri kalpeaihoiselle Amylle. Myös Amandan puku on ihanan värinen, ja yläosa sopii tosi hyvin linnunluiselle kantajalleen. Pidän myös siitä, kuinka puku laskeutuu kauniisti. Kolmas valintani on Jessican kultainen puku, mikä on oikeasti todella yllättävää. En oikeastaan pidä kultaisista sävyistä, mutta hänelle puku sopii todella hyvin! Puku on todella kauniin mallinen, siinä on hienoja yksityiskohtia ja hänen hiuksensta ja meikkinsä on täydellinen valittuun tyyliin.


Seuraavassa muita onnistujia, jotka eivät aivan päässeet parhaiten pukeutuneiden listalle, mutta joiden puvuista pidin kovasti. Oikeastaan Jennifer Gardner oli lähimpänä päästä parhaiten pukeutuvien listalle, mutta hänet näämme vielä tulevissa kategorioissa kärkisijalla, joten jätetään hänet tässä vaiheessa tänne... Sekä Anne Hathawayn (vasemmalla ylhäällä) että Jennifer Lawrencen (alhaalla keskellä) puvut olivat ihanat, mutta Annella näkyivät feikkinännit joissain kuvissa niin mauttomasti, että sen vuoksi hän ei aivan kärkeen päässyt. Hiukset ja tyyli muuten ovat kyllä muuten ensiluokkaisia! Jennifer Lawrencen puku puolestaan oli ehkä hieman liian muhkea helmastaan, eli hieman liian morsiuspukumainen minun makuuni. Kangas ja väri olivat kuitenkin aivan upeat. Lisäksi yläosa näytti valahtaneen hieman liian alas, istuvuus ei mielestäni ollut aivan parasta. Jennifer Hudsonin tummansininen puku (ylhäällä keskellä) oli todella onnistunut valinta ja näytti, että myös pitkät hihat kuuluvat iltapukuun. Reese Witherspoonin sähkönsininen puku oli mukava väriläiskä Jennifer Gardnerin ohella ja hiukset olivat upeat. Tosin tämänkin puvun yläosa ei istunut parhaalla mahdollisella tavalla. Zoe Zaldanan puvusta taas en tiedä pidänkö siitä paljon vai onko siinä kaikkea ehkä kuitenkin hieman liikaa.



Seuraavan kategorian, eli Top 3 -pariskunnat veivät Ben ja Jennifer aivan ylivoimaisesti! Jenniferillä on ihana puku ja aivan upea meikki ja koru. George Clooney ja Stacy Keiber ovat myös todella tyylikäs pari. Kolmanneksi valitsin vähän puskista Harvey Weinsteinin ja Georgina Chapmanin siksi, että Georgina näyttää upeasti mallia siitä kuinka raskaanakin voi näyttää todella tyrmäävältä. Ja jos joku on ajatellut mennä naimisiin raskaanaollessaan, niin miten olisi tuontapainen hääpuku?


Sitten niihin vähemmän onnistuneisiin tyyleihin. Seuraavassa kategoriassa naisia, joilta odotin paljon enemmän!

Jennifer Anistonin puku on outo ja epämuodikas, ja hiukset eivät ole ollenkaan tilaisuuden vaatimaa tasoa. Halle Berryn ja Naomi Wattsin puvut taas ovat mielestäni outoja. Eivätkä ollenkaan hyvällä tavalla.

Viimeisenä esittelen Top 3 -mauttomimmat. Nämä eivät varmasti paljon selittelyjä kaipaa...

Harmillisinta on, että Brandi Glanvillen puku oli mielestäni yksi illan kauneimpia, jos katsottaisiin pelkkää pukua! Kampaus, meikki ja korut olivat myös onnistuneet. MUTTA. Liian pieni ja alhaallaoleva yläosa saa tällä kertaa vain ärsyyntymään ja melkeinpä voimaan pahoin. Heidi Klum on mielestäni menettänyt otettaan eron jälkeen pukeutumisen suhteen. Ehkäpä hän yrittää todistella jotain? Tällä kertaa todiste käy valitettavasti vain huonosta mausta. Myös Olivia Munnin puku on niin monesta paikkaa auki, että aivan heikotaa. Ja kengät kruunaavat mauttoman asun valitettavalla tavalla...

Tällaisia viiltäviä analyysejä tällä kertaa! Oletko kanssani samaa mieltä vai menikö valintani aivan metsään?

Kaikki kuvat people.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti