lauantai 16. helmikuuta 2013

Lauantaishoppailua ja kuohuviiniä

Kävin tänään pyörähtämässä H&M:llä, ja mukaan tarttui yksi raitapaita, raidallinen trikoohame sekä tähtikuvioinen huivi, jonka olin bongannut jo heidän nettisivuiltaan. Valitettavasti valoisa aika meni ohi ennen kuin sain valokuvattua mitään päälläni.


Oikeanpuolimmaisena hame, keskellä pitkähihainen trikoopaita ja vasemmalla siis tähtihuivi. HM:n sivuilta ei oikein hyvin saa kyseisten vaatteiden kuvia, koska tähtihuivi ja raitahame olivat loppuunmyytyjä. Raitahame oli ale-tuote ja maksoi ainoastaan 3€. :) Tässä kuitenkin paita lähemmin:
H&M sinivalkoinen trikoopusero (kuva hm.com)

Paita edustaa enemmänkin sellaista rentoa tyyliä, jota itse on pitänyt hieman uudelleenopetella lasten myötä.  Paidan voisi pukea vaikka lasten kanssa puistoon tai kerhoon farkkujen kanssa. Valkoisen huivin kanssa paita on vähän enemmän "puettu", valkoisten shortsien tai farkkujen kanssa voisi paita olla myös tosi kiva! Valkoisen jakun ja sinisten farkkujen kanssa on varmasti myös raikas yhdistelmä ja silloin menee vähän virallisempanakin.

Mä rakastan raitoja varsinkin näin keväällä, ne tuntuvat niin ihanan raikkailta paksujen talvivaatteiden jälkeen. Ehkä kahden värin kontrasti on se juttu, mikä raidoista tekee niin raikkaan. Tähtihuiviin ihastuin muuten vaan, ja sehän edustaa taas kerran muodissa olevaa musta-valkoista tyyliä. Voisin vaikka tehdä jutun raidallisista vaatteista joskus myöhemmin.

Toinen tämänpäiväinen löytöni oli Guessin musta maxi-mekko vyöllä. Olen vissiin aiemminkin täällä kertonut, että Guess merkkinä ei ole aivan omaani, koska se on välillä niin yliampuva ja blingbling (vaikka kimalluksesta ja näyttävyydestä tykkäänkin!). Tämä mekko oli kuitenkin todella ihana: samaan aikaan hirmu simppeli mutta päällä todella näyttävä! Harmi, että tuli niin hämärää, mekko ei näytä miltään henkarissa ja näissä kuvissa. Laitan kuitenkin mekosta tänne kuvan päälläni jossain vaiheessa! Tässä kuitenkin muutama kuva mekosta:


No joo, myönnetään, että eihän toi pääse ollenkaan oikeuksiinsa henkarissa... Mutta maxi-mekko on sellainen vaatekaapin helmi, että jokaisella naisella pitäisi sellainen olla! Se sopii todella monelle vartalotyypille, peittää vartalon pieniä virheitä tehokkaasti ja sitä voi muuntaa tosi moneen tilaisuuteen sopivaksi. Tähän korkkarit, juhlava huivi ja juhlava pikkulaukku sekä näyttävät korut, niin mekko menee todella hienoon tilaisuuteen. Tai päälle tai harteille neuletakki, jalkaan varvassandaalit tai ballerinat, tukka sekaisin, laukuksi rento olkalaukku ja vyön vaihtaa vielä tavalliseen ruskeaan tai muunväriseen, hieman kulahtaneeseen vyöhön, niin mekko menee ihan jokapäiväisiin menoihin. Pääasia on, että mekon kuosi tai materiaali ei ole liian rajaava tai juhlava.

Otsikko lupaili vielä kuohuviiniäkin... Olen nauttinut tässä muutaman lasin lauantai-illan kunniaksi, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Niin ihanaa! Mutta käykö teillekin niin, että haluatte avata kuoharin, juotte siitä muutaman lasillisen ja loppu menee ihan piloille? Minulle ainakin kävi ennen niin - mieheni kun ei kyseisestä juomasta juurikaan välitä yhtä lasia enempää, enkä itse viitsi kovin montaa lasia kotona ihan huvin vuoksi nauttia. Sitten tajusin, että Alko myy pieniä kuohuviinipulloja suurin piirtein siideripullon hinnalla! Niitä voi ostaa useamman kerralla ja valita illalla fiiliksen mukaan mieleisensä. Niitä on kahta kokoa, sekä ihan minipulloja, että puolen tavallisen pullon kokoisia. Mulla on tänään auennut tällainen Castellblanch Cava Rosado Brut, oikein maistuva yksilö onkin!

Oikein pirskahtelevaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti