perjantai 22. helmikuuta 2013

Style of the day: työhaastattelu

Olin tänään työhaastattelussa ja jouduin hakemaan nopeasti täydennystä vaatekaappiini, koska kaikki jakut olivat liian isoja ja paitapuserotkin jotenkin nuupahtaneita. Kaiken lisäksi minulle kävi pieni onnettomuus, kun kävin ennen haastattelua raksalla, ja nojasin jonnekin minne ei olisi saanut. Jouduin hakemaan kotoa nopeasti tilalle ainoat puhtaat mustat housut, jotka eivät kyllä oikein hyvin sopineet jakun hieman kiiltävään pintaan. Kuva on otettu peilin kautta, joka tuo muutenkin huonolaatuiseen kuvaan ihmeellisiä läikkiä. Nämä vaatteet olivat kyllä ihan puhtaat! :)


Jakku ja paitapusero H&M
Vyö Burberry
Housut Vila
Kengät Vagabond
Rannekoru ja korvakorut Snö of Sweden
Kello Tissot


Tykkäsin kovasti paitapuserosta, se oli todella hyvänmallinen ja edullinen (14,95€)! Jakku on H&M:n jakuksi laadukkaan oloinen ja -näköinen eikä sekään hinnalla pilattu (39,95€). Burberryn vyön olen ostanut vuosia sitten, ja se on edelleen tosi toimiva asun kuin asun kanssa. Kellosta on myös mainittava, että se on itse valittu 30-vuotislahja muutaman vuoden takaa. Halusin silloin kellon, jota voin pitää aina, eikä sitä tarvitse ottaa pois koskaan jos ei halua. Se on siis ainakin toistaiseksi kestänyt saunomiset, suihkut ja kummankin pojan pyllypesut, ja olen ollut valintaani enemmän kuin tyytyväinen!


Vyön malli on muuttunut jonkin verran, omani on muistaakseni vuodelta 2005 tai 2006. Silloin investointi tuntui isolta, mutta moniko tuon aikainen muu asuste on edelleen käytössä? Ei monikaan! Vyö on hyvän levyinen, siihen ei ole muotivirtaukset juuri vaikuttanut.

Ja haastattelu sitten... Se ei mennyt aivan putkeen. Haastattelun loppupuolella haastattelijat alkoivat pohtia, että olen liian kokenut haettuun tehtävään ja epäilivät motivaatiotani. Ehkäpä aiheesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti