lauantai 9. helmikuuta 2013

Today I love... Pitsiä ja uusia kenkiä


Eikö ole ihanaa, että pitsi on muodissa? Tuo naisellisuuden, romanttisuuden ja tyylin ilmentymä, jota kaikilla naisilla pitäisi olla vaatekaapissaan! Jos pitsi tuntuu muuten vieraalta, niin ainakin alusvaatteissa se on aivan ihana materiaali: se on sekä seksikäs että tyttömäinen samaan aikaan ja materiaalina miellyttävä ja hengittävä.

Minä omistan kaksi ihanaa pitsimekkoa ja kaksi ihanaa pitsipaitaa, joista the Wardroben paita on todellinen helmi. Ostin sen vasta vähän aikaa sitten Booztin alesta, ja se on todella kaunis ja hyvänmallinen. Toinen paita on Vilan musta paita, jota en tässä muistanut kuvata. Mekoille on ollut vähemmän käyttöä, mutta voi itku, että ne ovat kauniita! Harmi, että itsestään peilin kautta ei saa kovin kummoisia kuvia, mutta näin lauantai-illan kunniaksi yritin teille niitä kuvata.



Tämä valkoinen mekko oli pikkujoulumekkonani, siksi pituus on hieman lyhyehkö. Mekko on Vilan. Huomaatte varmaan, että käytän paljon heidän vaatteitaan?



Mekkoon ei kuulu mitään ylimääräistä, olen "asustanut" sen simppelillä satiinivyöllä, joka itse asiassa on ikivanhasta Guessin neulepaidasta. Harmi, ettei itsestään saa parmpia kuvia, mekko on jotenkin ihanan talvinen ja sopii mielestäni tällaisiin pakkaspäiviin paksujen sukkisten kanssa älyttömän hyvin! Pinta taittaa vähän hopeaan, ehkä siitäkin tulee mieleen pakkasilman kauniit, kylmät sävyt.

Toinen mekkoni on puoleen hintaan alesta ostettu PartTwon mekko. Yleensä en kyseiseltä merkiltä oikein löydä omaan tyyliini mitään, mutta tämä mekko on tosi nätti! Vyö on Piecesin nahkavyö, kengät Vagabond.



Mekko on siis tummansininen, jossa on nudenvärinen kangas alla muualla paitsi hihoissa. On muuten ihan järkevää kuvata asu ennen juhliinmenoa, ainakin musta sukkikset ovat aivan väärä valinta! Mä postaan joskus tarkemmin omista muoti-esikuvista, mutta klassikoista täytyy aina mainita Jackie O Kennedy ja nykyisistä kuninkaallisista brittien oma Kate. Jos oikein hyvällä mielikuvituksella katsoo, niin ehkä mekosta löytyy jotain samaa? :)

Viimeisenä kuvana on the Wardroben iiiiihana pitsipaita yhdistettynä juuri saapuneeseen nahkahameeseeni, joka on juuri sellainen kuin piti. AI-VAN I-HA-NA! Teen vielä myöhemmin lisää kevätvaatepostauksia, silloin lisää kyseisestä ihanuudesta. Vyö on Piecisin nahkavyö, kengät Vagabond.



Kokeilin ihan mielenkiinnosta yhdistää herkän pitsipaidan nahkahameen kanssa, ja nehän menee ihan superhyvin yhteen! Taas muistutus siihen, että kannattaa yhdistellä luovasti. Tässä vielä asu vähän lähempää kuvattuna:


Niin joo. Mustat Vagabondin avokkaat siis saapuivat myös, ne pääsivät tässä jo kuviinkin valkoisen mekon ja nahkahameen kanssa.


Mä en ainakaan ollut ennemmin huomannut, että Vagabondin kengät olisivat kovinkaan kivasti pakattu, nyt mukana oli parempien merkkien mukaisesti kankainen suojapussi kengille ja kengät olivat muutenkin tykysti pakattu pakettiinsa. Pikku juttu sinänsä, mutta antaa laadukkaan fiiliksen kengille. Kengät olivat just niin kivat kuin oletinkin, varsinkin hintaansa nähden. :)


Huhhuh, tulipa tekstiä. Tai ainakin kuvia! Nyt nukkumaan ja suunnittelemaan seuraavia kujeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti