maanantai 4. helmikuuta 2013

Today's Top 3: Talvi-ihonhoidon suosikkeja

Minä kuulun siiheen suureen joukkoon suomalaisia, joiden ihon on tosi ohut, herkkä ja punoittava. Ja talvella todella pintakuiva! Pintakuivuus edistää myös ihon epäpuhtauksia, eli näppyjäkin on varsinkin talvella. Ja kuten monella muulla, raskausaikana ja imetysten aikana hormonit ovat ihan oma lukunsa... Ajattelin tässä jakaa omia suosikkejani talvi-ihonhoitoon.

Ehdottomana ykkösenä on Sensai-sarjan ihonputsarit ja saman sarjan kosteusvoide.
Eli kuvassa vasemmalta oikealle Sensai Silky Purifying Cleansing Oil ja Creamy Soap, sekä Sensai Silk Emulsion Moist. Öljy poistaa kaiken meikin ja "saippua" putsaa loput. Kasvovettä ei enää tosiaankaan enää näiden jälkeen tarvitse! Rehellisyyden nimissä putsarit ovat ihan ylivertaisia, kosteusvoide on ihan hyvä, muttei korvaamaton. Kosteusvoidetta on superkosteuttava Super Moist, Mois sekä kevyin Light. Itse pidän siitä, ettei voiteessa ole aurinkosuojaa, se kun on yksi kemikaali lisää iholle ja ainakin itselleni tarpeeton, koska meikki- tai BB-voiteissani sellainen on joka tapauksessa. Voide kyllä kestää pitkään. Saippuaa ei tarvitse käyttää kuin herneen verran ja puteli kestää tosi kauan vaikka sitä käyttäisi aamuin illoin. Öljyähän ei aamuisin tarvitse, koska iholla ei ole mitään ylimääräistä, kuten meikkiä tai ilmansaasteita. Hien ja talin saippua putsaa tehokkaasti yksinkin. Silti öljy ei mielestäni ole kovin riittoisaa, sitä tarvitsee ostaa melkein kaksi yhtä saippuaputelia kohden. Hintaa näillä tuotteilla on tosi paljon putsareiksi, itse onneksi saan ostatettua nämä paljon matkustavalla siskollani lentokentiltä.
Kuvat: Sokos S-verkkokauppa.


Jos Sensai on liian iso investointi, olen itse ihastunut Lumenen sensitive-sarjan puhdistusmaitoon ja kasvoveteen. Ja sarjan rauhoittava seerumi on ihan huippu!

Monesti puhdistusmaidot ovat joko klähmäsiä tai sitten ei puhdista kunnolla, mutta tämän koostumus on tosi hyvä. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi, eikä kasvoveden tarvitse putsata puolta meikeistä. Kasvovesi tuntuu ihanan kosteuttavalta, käytän sitä myös joskus aamuisin kun en tahdo/ehdi naamaa pestä. Sarjan rauhoittava seerumi on tosi kätevä laittaa ennen kosteusvoidetta aamuin tai illoin. Voisi myös toimia BB-voiteen alla, jos sellainen tuntuu yksistään liian heppoiselta näin talviaikaan. Seerumi imeytyy tosi hyvin ja ainakin itse uskon, että sillä on rauhoittava vaikutus ainakin omalle herkälle iholleni.
Kuvat Lumene.


Kolmanneksi nostan tähän melkoisen yllättäjän, eli Bio-Oilin, johon itse tutustuin raskausaikana.


Tuotteella luvataan olevan monenlaisia vaikutuksia, yksi niistä raskausarpien estäminen. Itseäni alkoi tuotteen haju ällöttämään jo raskauden puolessa välissä, joten valitettavasti sen arpiaestävä vaikutus on minulle mysteeri. Olen käyttänyt tuotetta nyt iltaisin, kun minulta on puuttunut jokin todella pehmentävä ja hoitava tuote kasvoille, ja siihen tarkoitukseen tämä on ollut positiivinen yllätys! Tuote jää kyllä vähän inhottavaksi klähmäksi naamaan, mutta imeytyy kyllä ennen pitkää. Ja aamuisin iho on todella pehmeä! Ja plussaa siitä, että iltaisin tätä voi laittaa myös muualle kehoon. Arpia vaalentavaa vaikutusta en ole kyllä huomannut, tosin ei minulla muutamaa pientä läiskää lukuunottamatta suurempia arpia naamassani olekaan.

Vinkkinä muuten vielä Bio-Oilista, että itse olen omani hankkinut ihan lähi-Prismasta. Oli siellä monta euroa halvempi, kuin samassa rakennuksessa olevassa apteekissa.
Kuva Apteekkipuoti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti