torstai 21. helmikuuta 2013

Today I love... Ihanat otsatukat!

Mä ihastuin aivan totaalisesti Taylor Swiftin tyylistä ja varsinkin otsatukasta muutama päivä sitten otetuista kuvista Brit Awardseissa. Myös hiusten väri on aivan ihana! Se on vaalea mutta antaa kuitenkin kivan kontrastin vaalealle iholle. Me like!


Tässä kuvia muistakin kivoista otsahiuksista. Reese Witherspoonilla on ollut usein kauniisti leikatut etuhiukset samoin kuin Katie Holmesilla. Kate Hudsonillakin on monesti kiva otsis, kyseinen kuva ei ole kaikista paras. Lily Allenin tyyli on kiva kontrasti pehmeyttä ja rokkia, ja Liv Tylerhän on todella kaunis ja luonnollinen tässäkin lookissa!


Minulla on pieni mutta pitkänmallinen pää ja korkea otsa, eli jonkinlaisia otsahiuksia on oltava. Aina väliajoin leikkautan tällaisen kunnon otsiksen, mutta sehän ei ole todellakaan kovin helppohoitoinen, ainakaan jos hiukset ovat luonnontaipuisat ja hiukset eivät ole paksut. Se tuppaa käyttäytymään todella itsepäisesti! Vaikka samaa tekee tällainen viistoon leikattu otsis kun minulla on nykyisin... Kuten sanottu Taylor Swiftin hiuslook on kyllä ehdoton tämän hetken suosikkini! Minulla on aina sama ongelma hiusten vaaleuden ja tummuuden pohdinnoissa, kun iho on todella vaalea ja taittaa ennemmin punaiseen kuin ruskeaan tai beigeen. Liian vaalea ei voi olla, eikä ainakaan keltainen tai kultainen, koska se tuo ihon punaisuuden eniten esiin. Tummasta pitäisin kovasti, mutta olen niin kalpea, että se vie kaiken värin kasvoistani ja silmistäni, ja meikkiä pitäisi käyttää todella paljon. Tummasta tukasta tulee todella helposti kypäräfiilis... Lisäksi oma hiustenväri on jossain maantienharmaan tietävillä, eli tumman tukan juurikasvua täytyy värjätä n. kolmen viikon välein, ettei pää näytä kaljulta!

Hmm, laitetaanpa tyyli ja väri mietintään seuraavaa kampaajareissua silmälläpitäen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti