torstai 14. helmikuuta 2013

Be My Valentine!

Hyvää ystävänpäivää kaikille! On oikeastaan kiva, että Suomessa päivä on vakiintunut nimenomaan ystävien päiväksi. Alun perin ystävänpäivää on vietetty rakastavaisten päivänä ja muualla näin taitaa olla edelleen. Ehkä meidän kulttuurissa on luontevampaa juhlia rakkaan kanssa tapaamisten vuosipäiviä tai hääpäiviä jne. mutta harvemmin ystävyyden merkkipäiviä. Siksi on ihan hyvä, että edes kerran vuodessa juhlimme myös rakkaita ystäviä! Ja voi sitä silti omaa kumppaniaankin muistaa.

Oletko jo muistanut ostaa lahjan? Tai lähettää kortin? Muista edes soittaa tai lähettää tekstari! Jos olet vielä viime hetken paniikissa, niin ei hätää. Seuraavissa kuvissa on joitain ihania esimerkkejä lahjoista, joita hankkia ystävälle tai jota voi vinkata kumppanille!


Kuvat: Lindt
Fazer
Kinuskikissa
Georg Jensen
Piilola

Ihanalle ystävälle sopii aina suklaa tai muu herkku. Tai jos haluat toiselle todella hyvän mielen, mikset leipoisi jotain itse? Kuvan whoopies-leivokset ovat Kinuskikissan sivuilta.  Kukat ovat myös todella ihana tapa muistaa, ja ne voi tilata toiselle paikkakunnalle netin kautta! Ihana sydänkoru on Georg Jensenin.


Vai haluatko yllättää miehesi tai poikaystäväsi illalla? Voit pukea uudet, ihanat alusvaatteet ja leipoa vadelma-passionhedelmä-cupcaket!


Kuvat:
H&M
Lindex
Makuja.fi


Oma suosikkini on Efva Attlingin simppeli From now to eternity -riipus, jonka sain mieheltäni toissajouluna lahjaksi. Se sopii oikein hyvin näin ystävänpäivän teemaankin. Olen myös aivan rakastunut saman suunnittelijan Miss Butterfly -sarjaan, jonka näin ensimmäisen kerran prinsessa Victorialla yhdistettynä tummansiniseen mekkoon. Sarjaan kuuluu alla olevien rintakorun ja sormuksen lisäksi kaulakoru ja kahden erilaiset korvakorut. Victorialla olivat muistaakseni roikkuvat korvakorut sekä tuo ihana rintakoru. Minusta tuo sormus on myös aivan ihana!

Jos vielä mietit minkälaisia kukkia viet ystävällesi tai rakkaallesi, niin laadukkaat ruusut ovat aivan ihana valinta. Jos haluat välttää dramaattisuuden ja liiallisen hempeilyn, niin valkoiset ruusut voisivat olla myös tyylikkäitä ja sopivat talveen.
Kuvat:
Efva Attling
Piilola

Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille ja muistakaa ostaa lahja myös itselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti