lauantai 29. kesäkuuta 2013

Korkkarit kuin aamutossut...

Löysin Vagabondilta aivan ihanat roosat korkkarit, jotka ovat jalassa kuin aamutossut! Korkoa on nelisen senttiä, eli juuri sen verran, että sääret näyttävät pidemmiltä ja paremmilta, mutta vain sen verran, että kengät tuntuvat todella miellyttäviltä jalkaan. Ihanat!


Yhdet lempikorkkarini kautta aikojen ovat olleet Zaran vaaleanpunaiset korkkarit, niistä tosin on jo kymmenisen vuotta aikaa. Malli oli melkein samanlainen, eli muoto hyvin klassinen ja korkoa hyvin maltillisesti. Pidin kengät silloin aivan puhki ja oletan ja toivon, että näiden kenkien tarina on samanlainen. Vaalea roosa on muuten jännä väri kengissä sen vuoksi, että jalassa se näyttää yllättävän maltilliselta. Väri näyttää vähemmän pinkiltä ja enemmän nudelta kun ne ovat jalassa. Tosin kun kuvasin kengät paljaissa jaloissa pihalla, näkyi niiden väri hyvinkin selkeästi. Ehkä viittaus nudeen tulee siitä, että itselläni on hyvin vaalea iho, joka on melkein vaaleanpunertava. Siksi roosa on luonnollisen oloinen värivalinta juuri minun iholleni. Tai sitten katselen maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi, ja kaikki vaaleanpunainen näyttää minusta paljon normaalimmalta kuin mitä ne muiden mielestä näyttävät... :)

Ainut miinuspuoli korkkareissa on se, että kanta ei ole nahkaa vaan muovia. MUOVIA! Järkevästi ajatellen muovinen korko on arkikäytössä hyvä, koska itse onnistun aina rikkomaan nahan kuramattoihin ja ritilöihin tms. Silti muoviosat saa kengät näyttämään halvemmilta, ei siitä mihinkään pääse. Muovinen korko ei kuitenkaan häirinnyt sen vertaa, että olisin jättänyt nämä hyllyyn. Koska nämä vaan kertakaikkiaan ovat niin minulle tehty!







Kenkien merkki on siis Vagabond ja malli on Disa. Väri on paketin mukaan Milkshake (väri muistuttaakin aivan mansikkapirtelöä!), samassa paikassa näitä oli myös mustana ja valkoisena. Itse maksoin näistä n. 55€, eivätkä nämä olleet ainakaan täällä vielä alessa. Ostin samaan aikaan myös mustat kiilakorkokorkkarit, laitetaan niistä kuvat ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti