maanantai 3. kesäkuuta 2013

Today I Love... Kesäisiä koruja!

Kun viime viikolla kaivoin esiin hellevaatteet, huomasin, että eihän minulla ole mitään kivoja koruja niiden kanssa! (Eipä...) Eli ihan vahingossa tsekkasin H&M:n koruosaston sekä lähistöllä sijaitsevan Glitterin ja kyllä. Kaikkea kivaahan niistä mukaan tarttui! Vaikken turkoosia väriä vaatteissa oikein osaa käyttää, niin huomaan kesäisin hamstraavani kaikkea turkoosia niin korujen kuin asusteiden saralta. Vai mitä olette seuraavasta koruryppäästä mieltä? :)

Näetkö turkoosia? :)


Ostin siis kolmet korvikset ja kolme rannekorua. Tai rannekoruja oli loppujen lopuksi melko monta, koska yksi pakkauksista sisälsi melko monta korua...
Rannekorurypäs Glitteristä


Rannekorujen sarja on Glitteristä. En ollut aivan varma tuosta vihertävästä enkä tuosta metallinvärisestä pallokorusta, mutta tykkäsin turkoosi-metallisista ja valko-metallisista koruista niin paljon, että päätin tämän ottaa. Nämä korut pääsivät heti käyttöön, siksi liput on jo heitetty menemään. Kaikki koruista loppujen lopuksi löysi käteeni, myös tuo vihreä. Ja hyvältä näytti!

Turkoosi rannekoru H&M

Tämä H&M:n rannekoru päätyi toiseen käteeni samanaikaisesti Glitterin korujen kanssa. Siksi tästäkin on lippulappunen jo poissa. En tiedä mikä korussa viehätti, varsinkin kun tuo krakelointi pinnassa ei itseäni niin hirveästi miellytä. Mutta kädessä tuo kuvio ei tule niin vahvasti esiin, vaan päinvastoin, antaa korulle kivimäisen ulkonäön.

Valkoinen rannekoru Glitter


Tämä koru löysi tiensä ostoskoriini oikeastaan sen vuoksi, että tämä on helppo yhdistää oikeastaan asuun kuin asuun. Niin simppeli, niin kätevä - ja näyttää aina hyvältä juhlassa ja arjessa!

Turkoosit korvakorut Glitter
Olen nykyisin tosi huono käyttämään roikkuvia korviksia. Suurin syy on se ilmeisin, eli pienin poika kiskoo kaikki kivat korut, joita hän näkee. Joten roikkuvien korviksien käyttö rajoittuu niihin hetkiin, kun en häntä paljon pidä sylissäni. Toinen syy on se, että suuri osa roikkuvista korviksista näyttää ihan hölmöiltä pienissä korvissani. Minulla on oikeasti todella pienet korvat ja kapea ja pitkähkö pää, eikä yhdistelmään isot korvikset ole kovinkaan hyvä juttu. Siksi roikkuvien korviksien täytyy olla tarpeeksi pitkät ja jotenkin kapeat. Hankala selittää... Enkä kovin usein onnistu ostamaan hyviä vaikka ne kaupassa olisivat hienoilta näyttäneet. Nämä ovat oikeasti pienemmät ja sirommat kuin miltä kuva näyttää. Toivottavasti näyttävät korvissakin hyvältä!

H&M:n sievät sulkakorvikset


Nämä menevät samaan kategoriaan edellisten kanssa, mutta käyttötarkoitus on näillä ehkäpä enemmänkin iltapainotteinen... Minulla on ihana Guessin musta maksimekko, joka kaipaa "jotain". Mekko on aivan yksivärinen ja periaatteessa tosi simppeli, mutta kuitenkin vähän juhlava. Kaulakorun kanssa siitä tulisi ehkä liiankin fiini, mutta nämä korvikset voisivat  paljaan kaulan kanssa olla "se juttu"!

Glitterin hopeiset korvakorut


Tässä arkikäyttöön ostetut ihanat Glitterin korvakorut. Nämä ovat olleet korvissa ostopäivästä lähtien, siirsin ne vain takaisin pahviinsa, jonka olin (kerrankin järkevänä) säilyttänyt. Nämä ovat keränneet jo yllättävän paljon huomiota ollakseen vain pienen pienet nappikorvikset! Olen pitkään pitänyt helmikorvakorunappeja, mutta kaipasin kesäksi jotain vähän vähemmän konservatiivista ja pirteämpää sekä aavistuksen väriä. Kun helmikorviksistani katosi kaiken lisäksi tausta, sain idean hakea jotkut "kesäkorvakorut". Menin Glitterissä suoraan hopeakorviksien hyllylle, koska minulla nappikorvikset ovat yötä päivää korvissa. Hopeaa korvani sietävät hyvin, mutta nikkeliä sisältäviä vain silloin tällöin käytettynä, joten pitkäaikaiseen käyttöön yleensä jäävät hopeiset sekä valkokultaiset korvakorut. Hauskaa näiden korujen hankinnassa oli muuten se, että kyseiset korvikset löytyivät leppäkerttujen, rusettien, sydämien jne. keskeltä, eli ehkäpä nämäkin oli ajateltu lasten korviksiksi. Siitä viis: nämä ovat ihanat! Olen muuten löytänyt myös häihini hopeiset, hieman roikkuvat helmikorvakorut samaisesta Glitterin hyllystä. Kiersin silloin monet kultasepänliikkeet, mutta mieleisiä ei tullut muualta vastaan. Onneksi tajusin silloin käydä tuossakin liikkeessä, tosin aivan muusta syystä, ja yllätyin silloin, että heillä on myös hopeisia korviksia. Hopeahan ei maksa juuri mitään, mutta ainakin minulle se käy materiaalina hyvin.

Olenko jo hehkuttanut, kuinka ihanaa on, että on kesä? Ja että voi käyttää kaikkia ihania kesävaatteita, -asusteita ja -kenkiä? IHANAA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti