lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesän tuoksu!

Meillä sairastetaan jo varmaan neljättä viikkoa putkeen! Menossa on jo toinen pirullisen sitkeä flunssa, joka ei tunnu menevän millään ohi vaan jatkuu yhtä voimakkaana minullakin jo toista viikkoa, samoin miehellä ja pojilla. Lasten sairastelu merkitsee myös paljon valvomista, kun vuoron perään pojista toinen rohisee, kähisee, itkee tai muuten vain on kipeä jostain. Ja yöt ovat pahimpia! Mutta kuten ihana neuvolatätimme sanoo, että jos joskus joutuu paljon valvomaan, niin kevät ja kesä ovat sille parhaat ajankohdat. Öiden valoisuus ja kuulaus saa aikaan tunteen, ettei ole ainut ihminen maailmassa, joka on hereillä. Ja se on, totta tosiaan, aivan totta! Valvominen ei saa itseä ollenkaan niin masentuneeksi kesäisin kuin talviyön pimeät tunnit. Kesäyöt antavat minulle muuten aasinsillan hypätä kesän tuoksuihin. Tuoksuuko nimittäin mikään niin hyvältä kuin pikkutuntien kesäaamu? Jos sen tuoksun saisi purkkiin, niin suihkisin sitä ympärilleni kuin mielipuoli, varsinkin talven pimeimpänä aikana.

Nostin tuoksut myös toisesta syystä tähän esiin. Nimittäin jos olette joskus ihmetelleet, että minkä ihmeen takia hajuvesiä suolletaan markkinoille joka ikiseen sesonkiin, niin vastaus on: minä! Ja kaikki minunkaltaiset höhlät, jotka haluavat vaihtaa tuoksunsa sesongin mukaan. Toki minullakin on muutamia suosikkituoksuja, joita olen käyttänyt kauemmin (ja jopa usean sesongin putkeen), mutta pääsääntöisesti vaihdan tuoksua muutaman kerran vuodessa. Syykin on jokseenkin looginen: pidän melko voimakkaista ja mausteisista tuoksuista, mutta kesäisin ne alkavat tuntua tunkkaisilta, jolloin haluan vaihtaa keveämpään ja sitruksisempaan tuoksuun. Aina en tietenkään osta uutta, vaan joskus toki esimerkiksi hyvää kesätuoksua on jäänyt edelliseltä kesältä jäljelle ja otan sen sitten käyttöön kesäkelien koittaessa.

Dior Addict Eau Fraiche www.preordershop.com (Finnair)
Olen aivan unohtanut tsekata tämän sesongin uudet tuoksut! Niitä olisi kiva päästä tuoksuttamaan jonnekin. Tosin minulla on viime kesältä vielä jäljellä vielä tämä Diorin ihanan raikas tuoksu Addict Eau Fraiche. Talvella käytin Bossin Nuit Pour Femmeä, johon siihenkin tykästyin kovasti.

Boss Nuit Pour Femme www.preordershop.com (Finnair)

Yksi kaikkien aikojen suosikeistani on YSL:n Cinema, joka tosin on niin intensiivinen tuoksu, että sopii ainoastaan juhliin ja muihin iltamenoihin. Olen löytänyt sen jo noin kymmenen vuotta sitten kun se markkinoille tuli, ja siitä lähtien tämä klassikko on löytynyt kaapistani! Tuoksu varmasti jakaa mielipiteet sen voimakkuuden vuoksi, mutta ehkä juuri siksi siitä pidänkin.

YSL Cinema (yslbeautyus.com)

Tämän kesän uutuuksista haluaisin käydä tsekkaamassa taas Diorin uuden Addictin: Eau Délicen. Mulla on todellinen heikko kohta Diorin meikkeihin ja kosmetiikkaan muutenkin, mutta onneksi hinta estää niiden hamstraamisen!

Dior Addict Eau Délice (dior.com)


Minä muuten ostan aina pienimmän mahdollisen pullon, joka saatavissa on. Siihen on kaksi syytä: Ensinnäkin pienempi pullo on helpompi ottaa käsilaukkuun mukaan. Välillä on kiva lisätä tuoksua päivän mittaan, varsinkin kevyemmät tuoksut haihtuvat melko nopeasti. Toinen syy on se, että koska vaihdan tuoksua usein, on loppuunkäytetty pullo hyvä syy hankkia jokin toinen uutuus tilalle! :)

Bloggaaminen on siis minulta jäänyt aivan lapsen kenkiin viime aikoina, mutta eiköhän siihenkin saada taas muutosta aikaiseksi. :) Ihanaa ja helteistä viikonlopun jatkoa itse kullekin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti