maanantai 1. heinäkuuta 2013

Ja ne toiset kengät!

Juu, tiedän. Eihän nämä Vagabondit mitään Manoloita ole! Mutta ovat tosi hyviä käyttökenkiä, joita ei kovasti tartte säästellä ja minun jalalle Vagabondit ovat aina olleet hyvät. Vaaleanpunaisten korkkareiden lisäksi ostin nämä mustat kiilakorkoiset "peeptoe"avokkaat, jotka menevät myös melkein asun kuin asun kanssa. Kapeiden farkkujen kanssa aivan ihanat ja toimivat hyvin myös shortsien kanssa. Yhteistä sekä näille että niille aiemmin esitellyille roosille korkkareille on se, että kummatkin ovat malleja, joiden kanssa ei tarvitse olla kummostakaan menoa, vaan ne voi suht huolettomasti heittää jalkaan töihin, kyläreissuun tai iltarientoihin. Minulla ainakin on ongelmana se, että liian fiinit kengät jäävät usein pitämättä, kun juhlia ei aivan joka kuukausi (eikä edes joka toinen tai joka kolmas!) ole. Lopulta kengät ovat jo auttamattomasti vanhanaikaisia ja tuleviin juhliin on aivan pakko (!) saada uudet kengät! Joillekin kengille ei täten käyttökertoja kerry montaakaan. Siksi on välillä ihan järkevää ostaa vähän tavallisempia kenkiä, jossa on jokin pieni juju. Toisissa se oli roosa väri, näissä kiilakorko ja peeptoe.

Näitä ehkä voisin ajatella pitäväni hameen ja paksujen mustien sukkisten kanssa myös syksyllä, vaikken yleensä tykkääkään, että varpaista auki oleviin kenkiin tungetaan sukkia.







En ole vielä päässyt alennusmyyntejä kiertämään, mutta kenkäkaupat täytyy näiden ostosten jälkeen kiertää kaukaa, koska kesäkenkiä minulla on jo ihan riittämiin. Tarvetta on syksyllä uusille saappaille. Tai ehkä kaksille... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti