tiistai 11. kesäkuuta 2013

Vielä BikBokista haalittua...

...Unohdin eilen mainita, että jäihän BikBokista vielä muutakin ostoskassin pohjalle. Nimittäin ne muutamat kynsilakat, joita sieltä oikeastaan lähdin hakemaan, sekä rannekoru (taas!), jolle hintaa jäi vaivaiset 3,70€ 70 % alen jälkeen. Kynsilakat vain näyttävät aivan kummilta kuvissa, oikeasti tuo "vaalean sininen" on ennemminkin liila, joka taittaa siniseen (ja joka on kuin tehty erään glitterlakan seuraksi!) ja tuo punainen on kuvasta poiketen kirkkaampi pinkki, joka on jo melkein aniliininpunainen. Toivottavasti muistan ne kuvata sitten joskus kynsillä. Rannekoru on tosi kiva metallinen, leveähkö koru, jolle varmasti löydän käyttöä monen asun kanssa.

Ai niin. Jos ihmettelette, että mistä ihmeestä tämä valtava kynsilakkainnostus on oikein kummunnut, niin käykää ihmeessä vilkaisemassa My Little Book of Beauty -blogia ja ymmärrätte syyn! :)

Vielä toisena lisäyksenä, että BikBok saa nyt vähän turhan paljon huomiota täällä blogissani, vaikka en heiltä ole ostanut kuin muutaman kynsilakan, huulikiiltoja ja kaksi paita, eikä valikoima kovin vahvasti omaa tyyliäni edusta. Mutta suosittelen kyllä lämpimästi kynsilakkojen ohella myös heidän huulikiiltojaan; todella halpoja ja hintaan verrattuna todella hyviä! Ja kannattaa heidän edullinen vaatevalikoimakin tsekata, varsinkin jos hakusassa on tiukat farkut, college-paita tai jokin pintamuodin villitys edulliseen hintaan.

Mutta seuraavaksi siis loput eilisistä BikBok-ostoksista:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti