sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Turkoosit kesäkynnet ja Bik Bok -kokemuksia

Olen aivan hurahtanut värikkäisiin kynsilakkoihin(kin), ja laitoinkin tämän kesäisen viikonlopun kunniaksi itselleni turkoosit kynnet ja vähän blingblingiäkin päälle! Kävin aiemmin tällä viikolla ensimmäistä kertaa Bik Bok -nimisessä vaatekaupassa ja nimenomaan sen Vaasan myymälässä. Kyseessä on norjalainen vaateketju, joka myy edullisia trendivaatteita tytöille. Valikoimassa oli ainakin kattava valikoima farkkuja, mutta tämän hetken painopiste oli hipahtavissa festarivaatteissa sekä muissa kesävaatteissa. Olen käynyt Roskilden festareilla muutamia vuosia sitten kahtena vuonna peräkkäin ja vaatteista tuli kyllä festariviikot varsin vahvasti mieleen! Taisin olla kaupassa vanhin sillä hetkellä, kohderyhmä taitaa enemmänkin pyöriä siellä parinkymmenen ikävuoden kieppeillä. Tällä kertaa ei mukaani tarttunut vaatteita, mutta käyn ehdottomasti kaupassa toistamiseen. Jos en muuten, niin heidän kynsilakkojen vuoksi! Bik Bokiin voit halutessasi tutustua paremmin heidän omilla sivuillaan täällä.

Mukaani Bik Bokista tarttuivat kaksi kynsilakkaa sekä huulikiilto, jota en kuviin muistanut ottaa. Kynsilakat maksavat 2,95€/kpl ja huulikiilto oli 3,95€. Eli varsinaista halpiskosmetiikkaa. Mieleni on tehnyt jo pitkään testailla eri vaatekauppojen kynsilakkoja ja muita meikkejä, koska heidän värivalikoima on monesti todella houkutteleva. Bik Bokista mukaani tarttuivat siis nämä kaksi lakkaa: turkoosi sekä hopeinen glitterlakka. Värikoodit ovat 005 ja 011.



Lakkauksen jälki ei ole paras mahdollinen, koska ajattelin aloittaessani laittaa lakkaa muutaman kerroksen, jolloin ensimmäisen kerroksen pienet virheet tulee korjattua toisella kertaa. Mutta lakkapa peitti niin hyvin eikä raidoittunut juurikaan, joten toista kerrosta ei tarvittu lainkaan! Tykkäsin lakan levittyvyydestä siis tosi paljon ja kiiltokin oli hyvä. Miinusta tulee pienestä ja kapeasta harjasta. Leveämmällä harjalla lakkaus olisi ollut vielä helpompaa. Pullohan on pieni, vain 7 ml, joten kovin pitkää harjaa sinne ei tietenkään saa. Pullo on kuitenkin leveähkö, joten ehkä odotin näkeväni leveämmän harjan. Liekö lakan hyvyys tehnyt lakkaamisesta helppoa vai se, että pohjalla minulla olivat jo edellisinä päivinä laitetut Lumenen vahvistavan aluslakan kaksi kerrosta. Turkoosi lakka olisi riittänyt yksinäänkin, mutta halusin samalla kokeilla hopeiset glitterhiput lakan päälle, jota laitoin aika maltillisesti. Päällyslakkana on Mavalan Mavadry.




Tällaista tällä kertaa! Näiden kynsien kanssa ja illan keikan myötä voikin hyvillä mielin tehdä paluun ysikyt-luvulle. En tiedä odotanko kauhulla vai innoissani illan Bon Jovin keikkaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti