keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Today I love... Juuri saapunutta kosmetiikkapakettiani!

Ulkona myrskyää ja lunta pyryttää, mutta minua lämmittää tänään saapunut LookFantasticin paketti! Oikeastaan suurin osa lähetystä saapui jo viime viikolla, ja tänään ainoastaan muutama tuote, jotka jäivät toimituksesta jälkeen. Mutta koska en ole ehtinyt uusia tuotteita vielä hehkuttaa (OPIn valkoista kynsilakkaa lukuunottamatta), niin teen sen nyt!

Ensimmäinen paketti näytti sisällöltään tältä:

Ja toinen tältä:

Syy miksi tällä kertaa tuotteita tilasin olivat nämä Redkenin tuotteet, jotka ovat aivan ihania. Tällä kertaa kokeilin Extreme-shampoota ja hoitoainetta talven ja kuivuuden runtelemille hiuksilleni. Mun hiukset on tosi kuivat ja haaroittuvat ja kaiken lisäksi imetys vei niistä varmaan puolet! Onneksi tilalle on kasvamassa vähän uutta, mikä tarkoittaa sellaista parin, kolmen sentin vallatonta tukkaa, joka vaan törröttää joka paikassa ylöspäin. :) Noh niillehän Redkenkään ei mitään voi, mutta muuten hiusten korjaamiseen ja kosteuttamiseen nämä ovat aivan ehdottomia! Suomessa kyllä ihan törkyhintaisia, mutta ainakin LookFantasticilla aika usein tarjouksessa. Mä tilasin alesta tuollaisen joulun lahjapakkauksen, jossa olivat Extreme-sarjan shampoo ja hoitoaine, ja hintaa paketille tuli vajaa 20€. Lisäksi tilasin aivan ihan All soft -hoitoaineen. Kaikki Redkenit olivat muutenkin -20% kun tilaustani tein, eli tuollekin jäi alle 12€ hintaa. Redkenin hoitoaineista sen verran, että ne oikeasti hoitavat vaikka ne laittaa märkiin hiuksiin eikä niiden anna vaikuttaa edes muutamaa minuuttia. Minulla ainakin ovat aivan liian harvassa ne hetket, kun voin ajan kanssa käydä suihkussa...




Lisäksi tilasin alesta mutaman OPIn lakan ("The Spy Who Loved Me" ja "Don't Touch My Tutu!", joista valkoista, maitomaista lakassa jo kokeilin viime viikolla (josta voit lukea täältä). Normaalihinnalla tilasin kiitellyn Seche Vite -päällyslakan, jota en ole vielä kokeillut.





Ensimmäisessä paketissa oli lisäksi tämä Urban Decayn Naked Basics -luomiväripaletti, joka on jo muutaman kerran käytön jälkeen nousemassa aivan ehdottomaksi suosikikseni perusmeikintekoon! Sävyt ovat todella luonnollisia ja koostumus on hyvälaatuista, eli väri ei varise levitettäessä eikä päivän mittaan pakkaudu luomivakoon. Lisäksi väreissä on hyvin pigmenttiä. Peili on hyvän kokoinen ja rasia on näppärän littana mutta tukeva. Miinusta siitä, että minkäänlaista aplikaattoria ei ole mukana. Vaikka aina luomivärin siveltimellä levitänkin, olisi jonkinlainen töpötin hyvä olla mukana jos paletin ottaa mukaan korjailua varten. Mutta tosi tyytyväinen olen tähän n. 25€:n palettiin! Taidan tilata saman siskolleni synttärilahjaksi. Shhhhh... ;)




Ekassa paketissa oli lisäksi kosteuttava Caudalien Beauty Elixir, eli kauneuseliksiiri. En ole sitäkään vielä kokeillut, hieman turhakkeeltahan tuo vaikuttaa. En vain voinut vastustaa kiusausta tehdä itsestäni kauniimpaa näin helposti... :)





Jälkitoimitukseen jäivät sitten nämä DuWop-merkkiset luomiväripaletti ja poskipuna, ainakin itselleni merkki on aivan uusi tuttavuus. Nämä olivat myös ale-osastolta. Ensivaikutelma kummistakin tuotteista on tosi positiivinen! Harmaat värisävyt ovat tosi hyviä ja niissä on sopivasti kiiltoa ja poskipunan roosa väri on tosi kaunis.



Tykkään itse todella paljon harmaansävyisistä luomiväreistä, minulta on puuttunut hyvän värinen paletti harmaita. Käyttö sitten vasta tietenkin paljastaa, että toimivatko värit ja laatu myös käytännössä. Tässä värit vielä vähän lähempää ja eri kulmista. Oikeanpuolimmainen musta on rajausväri. Paletin nimi on "the greys".


Tässä vielä kuva poskipunasta. Sen värisävy on "peach", mutta on kyllä enemmänkin roosa kuin persikkainen. Onneksi! Tuote on vedenkestävä, mutta saas nähdä... Minä olen vähän skeptinen näihin vedenkestävyyksiin... 


Vielä loppuun on näytettävä, että näissä DuWopin  tuotteissa oli paketeissa hauskoja ohjeistuksia. Pieni asia, mutta kiva lisä! Ylimmässä on ohjeistettu mitä kukin luomiväri on ja mihin tarkoitukseen, kaksi alempaa ovat poskipunan paketista. Ihan yllättäviäkin ohjeita! Vai kuinka moni on sipaissut poskipunaa luomivärin päälle?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti