maanantai 21. tammikuuta 2013

Style of the day: vahapintaiset farkut

Tällä hetkellä ehdottomat suosikkihousuni ovat "vahapintaiset" farkut, jotka näyttävät vähän kuin nahkahousuilta päältä. Ja moni on kommentoinutkin housujani ja kysynyt mistä ne oikein ovat! Ehkä kyseinen trendi oli jo viime syksyn juttuja, mutta minä ainakin meinaan ihan tyytyväisenä pitää omia vahafarkkuja vielä toistaiseksi.

Omistan näitä vahapintaisia housuja jo kolmet, vähän kylläkin vahingossa. Ensimmäinen hankintani olivat nämä HM:n viininpunaiset farkut.
Näyttääpä mun jalat näissä oudoilta! :)

Ostin nämä alkusyksystä HM:n nettikaupasta (malli oli muistaakseni SkinnyLow, hinta 29,95€), mutta niiden toimituksessa meni ikuisuus! Huonoihin puoliin kuuluu se, että housujen pituus on ns.7/8-mitta, ja minun pitkiin jalkoihin pituus on tosi hölmö. Niitä täytyisi pitää joko korkkareiden tai saappaiden kanssa. Mustien saappaiden kanssa olenkin sitten näitä pitänyt nyt talvella. Väri käy muuten ihanasti luonnovalkoistenkin neuleiden tai muiden puserojen kanssa.








 Kun odottelin noita HM:n farkkuja, törmäsin VeroModassa mustiin samantyylisiin farkkuihin.

Näissä pystyi valitsemaan sekä vyötärö- että pituuskoon, joten sain tarpeeksi pitkät ja kapeat housut ja näitä voi pitää myös nilkkureiden kanssa. Farkkujen malli on Wonder Color Coated, hinta 34,95€. Nämä housut varsinkin ovat olleet varsinainen suksee, enkä juuri muita mustia housuja ole koko talvena pitänyt! Törmäsin viime viikolla samanlaisiin housuihin alerekissä 15€:lla tummansinisenä, enkä tietenkään voinut jättää niitä sinne! Täytyy toivoa, että näitä voi pitää vielä tämän kevään lisäksi ensi syksynä...


Tuttavani oli näiden housujen innoittamina ostanut samantyyliset farkut Tigerilta. Itse koen, että tällaiset yhden tai muutaman kauden muotioikut voi ostaa näiltä vähän halvemmilta merkeiltä.

Paita on Vilan ja kengät Vagabondin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti