lauantai 4. toukokuuta 2013

Kosmetiikan ostolakossa

Olen tehnyt jo muutama viikko sitten pyhän päätöksen, etten osta yhtään uutta kosmetiikkaputelia ennen muuttoa uuteen kotiin vaan päinvastoin, yritän käyttää vanhoja tehokkaasti loppuun. Purkkeja ja puteleita kun tursuaa joka paikassa! Oon myös varsinainen hamsteri, enkä malta heittää mitään pois. Pitäisi ehkäpä heittää jo ainakin vuosia vanhat meikit pois, niin ihania kuin osa niistä onkin.

Tässä kuitenkin muutama puteli, jotka ovat ihan lopussa tai niitä joutuu vääntämään ja kääntämään, että jotain vielä irtoaisi. Nämä ainakin on sen verran hyviksi todettu, että koko purkki on loppuun käytetty. Varsin hiusten- ja ihonhoitopainotteinen tämä loppuvien tuotteiden ryhmä on. Se selittynee piiitkällä ja kylmällä talvella, jolloin hiukset ja iho olivat kuin korput ja niihin tuli öösättyä montaa tuotetta.

Hiustenhoitotuotteista Bonacuren latvahoito on ihan loppu ja saman merkin kosteussuihke sihahtaa vaan säälittävästi kun jotain yrittää päähänsä spreijata. Myös Sebastianin hoitava muotoilutuote on viittä vaille loppu. Se ollut tosi hyvä tuote, en ole onnistunut löytämään montaa muotoilutuotetta jotka olisivat samalla hoitavia. Tosin en ole varma onko kyseinen tuote enää valikoimissa. Itse asiassa kaikkia edellämainittuja tuotteita minulla on ollut ennenkin ja todennäköisesti ostan ainakin noita Bonacuren tuotteita lisää. Sitten kun ostolakko loppuu... :)

Vichyn kosteusvoiteessa on vielä rippeet jäljellä, mutta sekin tulee loppumaan muutaman päivän päästä. Se on todellakin ollut yksi parhaista kosteusvoiteista, joita minulla on ollut. Se on paljon sanottu se! Loppu on lisäksi Mama mion vartalonkuorinta, tosin puteli oli paljon normaalia pienempi. Ihana sarja kerta kaikkiaan, olen koittanut heiltä monia tuotteita, jotka kaikki aivan ihania. Ainakin Lookfantastic myy kyseistä sarjaa. Heiltä löytyy muun muassa maailman paras raskausarpia ehkäisevä voide! Noh, jos ei maailman paras, niin paras niistä, joita minä olen kokeillut (aika monia). Lopussa ovat myös Lumenen Rauhoittava tehovoide, joka on ollut kultaakin kalliimpaa korppukäsilleni ja -jaloilleni talvella. Noita itse asiassa on mennyt jo kaksi. Loppu on myös Diorin Nude-meikkivoide, joka on ollut suosikkini siitä saakka, kun tuote tuli markkinoille jo muutamia vuosia sitten. Kesäisin vaihdan kevyempään, mutta muuten tätä menee pari putelia vuodessa. Ärsyttävää vain on, että voide jää reunoille, eikä sen kulumista näe mistään! Purkissa täytyy olla jokin ohut seinämä, johon voide on tungettu estämään näkemistä sisälle. Mitä sillä halutaan saavuttaa, on kyllä pienoinen arvoitus... :)

Oikeastaan ostolakkoni ei ole ollut kovinkaan tehokas. Viikko sitten ostin nimittäin kokeiluun Lumenen itseruskettavan kasvoille, Doven asteittain päivettävän vartalovoiteen sekä Freemanin vartalonkuorinnan (koska edellinen siis oli loppu!). Olen kalpea kuin haamu, joten tähän aikaan vuodesta on pakko tehdä jotain näyttääkseni siltä, että käyn edes joskus ulkona. Minuun kun ei oikeasti meinaa tarttua aurinko millään! Noista voisin kyllä tehdä aivan oman jutun tässä pian. Vartalon ja kasvojen kuorinnan suhteen olen ollut todella noviisi ihan viime viikkoihin saakka, ennen kuin tajusin, että osa kuivan ihon ja epäpuhtaan ihon kiroustani olisi todennäköisesti vältettävä sillä, että kuollutta ihoa poistaisi säännöllisesti. Auttaako se mitään, siitä myös myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti