perjantai 10. toukokuuta 2013

Kokeilussa Cutrinia

Olen siis kosmetiikan ostolakossa, mutta se ei tietenkään tarkoita, etten ottaisi ilmaisia tuotteita vastaan. Ei tosiaankaan! :)

Sain mutkan ja sattuman kautta käsiini Cutrinin "Goodie bagin", joita jaettiin paikallisen parturi-kampaamon juhlissa vähän aikaa sitten. Pussi sisälsi viisi normaalikokoista (!) tuotetta, joten melko hyvästä lahjasta oli kyse! Tuotteet ovat: Choozism Salt spray ja Shine spray (kuvan vasemman ja oikeimman puoleinen), Sensitivism Multi spray ja Shaper (toinen vasemmalta ja oikealta) sekä Volumising Care spray (keskellä). Kokemusta ennestään minulla oli ainoastaan kiiltosuihkeesta (Shine spray), joka on ollut minulle toimiva, mutta jonka olin jostain syystä unohtanut. Tuote antaa kiiltoa ja poistaa pörröisyyttä, jotka minun harakanpesälle sopii vallan mainiosti! Muistaakseni tuote tekee lupaamansa, tuo maltillisesti käytettynä sopivasti kiiltoa, sitoo pörröiset hiukset, mutta ei latista. Pettymys olikin melkoinen, kun huomasin, että juuri tämä tuote oli vuotanut koko pussin märäksi ja tahmaiseksi, ja kaiken lisäksi pullon pumppu oli rikki. Eli tämän yksilön uusi osoite oli roskakori. :(

Tervehdin tuota keskimmäistä Volumism-hoitosuihketta innolla, ja muutamat ensikokeilut ovat olleet ihan lupaavia! Tuote on normaaleille ja ohuille hiuksille, joten kovin vahvasta hoidosta ei ole kyse. Kuitenkin tuntuu, että hiukset ovat hoidetummat kuin jos ne jättäisi pelkän hoitoaineen armoille, vaikka tuote ei kovin stydiä kamaa tosiaan ole. Näin talven jäljiltä hiukset ovat niin huonokuntoiset, että ne tarvitsevat ekstrahoitoa vielä kesän kynnyksellä. Tällainen kevyt hoitosuihke tuntuu olevan oikein toimiva varsinkin näin, kun hiuksiin käyttää vielä suoristustuotetta ja muutaman tipan hiusöljyä kiiltoa tuomaan.

Muut tuotteet on vielä kokeilematta. Salt spray on ehkä suurin villi kortti, en tosiaan jaksa uskoa, että hiuksilleni se voi toimia... Se lupaa mattapintaa ja ranta-lookia sekä tuuheutta, mutta tuskin pitkiin, ohuisiin hiuksiin toimii. Toisaalta tästä lähtökohdasta on helppo lähteä kun odotuksia ei juurikaan ole. Voisin kuvitella, että tuote on lyhyille hiuksille suunnattu. Multi spray, eli monitoimisuihke minulla on ollut käytössä Choozism-sarjasta, ja silloin pidin tuotteesta kovasti isojen rullien käytön kanssa. Varsinkin jos hiuksia jaksoi vähän tupeerata juuresta, kesti rullien tuoma volyymi hiuksissa koko päivän. Saa nähdä toimiiko allergia- ja astmaliiton seulan läpikäynyt tuote yhtä hyvin. Plussaa ainakin siitä, että tuotteessa on lämpösuoja. Palaan asiaan sitten kun olen kokemuksia kerryttänyt enemmän!


Sen verran vielä Cutrinista (ja Lumenesta), että on hienoa, että Suomesta tulee hyviä kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteita! Minulla on henkilökohtainen side Cutriniin, koska siskoni aikoinaan oli töillä Cutrinilla ja heidän tuotteet tuli silloin kokeiltua läpikotaisin. Valitettavasti vain suomalaiset tuotteet ovat mielestäni joillain alueilla todella hyviä, toisilla ei niinkään. Mutta hyvä edes näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti