tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesä on täällä!

Eikö olekin huikeaa, että viikossa on saatu kesä joka puolelle Suomea? Syytän lämpöisiä kelejä hiljaiselostani kuitenkin vain osittain. Suurin syy päivitysten viivästyksille on perheessä riehuneet sairastelut, jotka kellistivät meistä jokaisen vuorollaan. Lisäksi viime viikonloppu oli todella kiireinen nuorimmaisen ensimmäisiä synttärijuhlia ja -tarjoiluja järjestellessä. Nyt kuitenkin hiljaiselo on ohitse, ei muuta kuin asiaan taas!

Käykö teillekin niin, että lämpimien kelien saapuessa ja ensimmäisten auringonottohetkien koittaessa alkaa aivan vahingossa kaipaamaan uusia bikinejä niiden puolen tusinan parin seuraksi, jotka jo kaapista löytyvät? Tai rehellisesti sanottuna minulla taitaa niitä bikinejä olla kaiken kaikkiaan kymmenisen paria... Tosin kroppani on muuttunut niin paljon painonmuutosten, imetyksien sekä ennen kaikkea synnytysten vuoksi, että osa biksuista ei todellakaan pysy päällä tai mene päälle. Tai tyhjää tilaa on siellä, missä fyllinkiä eniten kaipaisi. Nyyh. Tosin käypiäkin pareja minulla on niistä noin puolet, joista ehkä muutamat ovat oikeasti ihan kivoja. Mutta ainahan saa tarjontaa katsoa ihan vain mielenkiinnosta!

Jos itselleni kävi keltainen väri paremmin, haluaisin ehdottomasti keltaiset bikinit. Kokosin ensimmäiseen kollaasiin värikkäitä rantavaatteita, joista varsinkin Lindexin keltainen kaftaani isoine kukkineen on aivan ihana! Jollakin toisella siis, minulle keltainen väri ei todellakaan tee mitään positiivista... Korallinpunaiset kivillä kirjaillut H&M:n bikinit ovat myös älyttömän hienot. Väriksi ilmoitetaan netissä aprikoosi, mitä minä en kyllä aivan tämän kuvan perusteeella allekirjoita... Minulla on itse asiassa viime vuonna ostettu sama malli tumman harmaana, joista moni viime kesänä jo kyselivät. Näitä bikinejä on tänä vuonna ollut myös mustana, mutta nettikaupasta ne olivat jo loppuunmyydyt. Eli siis kipin kapin johonkin H&M:lle katsomaan, josko niitä vielä kaupassa olisi jäljellä! Niinhän monesti kyseisessä kaupassa käy, että rekeissä tavaraa on vaikka kuinka, mutta netistä kaikki on jo lopussa.



Keltaiset bikinit Calvin Klein (Zalando.fi), 36,95€/31,95€
Korallinpunaiset bikinit H&M, 19,95€/9,95€
Kaftaani Lindex 22,95€
Bullboxer nahkasandaalit (Zalando.fi), 64,95€
Havaianas-sandaalit (Stockmann.com), 34,95€
Modalu England, Pippa-nahkalaukku (Zalando.fi), 299,95€

Itselläni himotuslistan kärjessä olisivat nahkaiset Bullboxer-sandaalit, joiden simpukkayksityiskohdat aivan kutsuvat biitsille!

Jos nämä värikkäät vaihtoehdot eivät sytytä, niin ehkä seuraava musta-valkoinen kollaasi olisi enemmän sinun juttusi? Jos itse joskus sijoittaisin enemmän kuin pari kymppiä bikineihin, niin satsaisin varmaan yksinkertaisiin, mustiin bikineihin. Kuvassa esimerkiksi Calvin Kleinin topatut bikinit sekä Michael Korsin halterneck-bikinit, jotka itse asiassa ovat tumman siniset, mutta mielestäni todella tyylikkäät! Kuten edellisessä kuvassa, myös tähän kuvaan on päässyt Lindexin kaftaani, nyt musta-valkoisena. Sekin on tosi hieno, ja toimisi sekä mustien että valkoisten, mutta myös värillisten yksiväristen bikinien päällä mainiosti!


Mustat bikinit Calvin Klein (Stockmann.com), 69,00€/52,00€
Valkoiset bikinit Lindex, 19,95€/9,95€
Musta DKNY-laukku (Stockmann.com), 265,00€
Mustavalkoinen kaftaani Lindex, 22,95€
Musta uimapuku Lindex, 29,95€
Tummansiniset Michael Kors -bikinit (Stockmann.com), 124,95€/99,95€
Sandaalit Global (Stockmann.com) 17,90€
Valkoinen rantatunika H&M, 9,95€

Mustissa Lindexin uikkareissa on kivan löysä yläosa, joka antaa uikkarilla aivan uudenaikaisen ilmeen! Hyvää löysässä yläosassa on myös se, että se antaa pienen pömppiksen anteeksi. Se, miten uikkari vedessä toimii, lienee toisarvoista... Tummansiniset Michael Korsin bikinit ovat todella tyylikkäät, mutta bikineihin en ainakaan minä voisi kuvitella laittavani tuollaista summaa! Valkoisten bikinien korukivet ovat hienot, ja antavat juuri sopivasti kimallusta ja ilmettä muuten yksinkertaisille biksuille.

Vesi lienee vielä kylmää, mutta auringonottoon nämä käyvät jo vallan mainiosti! Ja minä ainakaan en kovin kylmään veteen tarkene mennä lainkaan, joten useana kesänä uimisen olen jättänyt suosiolla väliin. :) Jos mielit ostaa uudet bikinit, nyt alkaa olla viimeiset hetket saada mieleisistä vaihtoehdoista oma koko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti