maanantai 8. huhtikuuta 2013

Today I love... Lundmyr of Sweden -lastenvaatteet



















 

Tykkään ihan mielettömästi Lundmyr of Swedenin vauvanvaatteista, mutta niitä(kään) ei täältä saa ostettua. Toisaalta ihan hyvä, koska tuotteet eivät ole sieltä aivan halvimmasta päästä. Näin tuotteita ensimmäisen kerran laivalla, josta ostinkin pienimmälle jo viime kesänä turkoosin älskling-bodyn ja kaksi pipoa. Viime kesänä pidettyä pipoa (sama kuin kuvassa olevan pojan päässä oleva) ihastelivat monet, se onkin todella soma ja ihanan värinen!

Piipahdimme eilen sunnuntaina vanhemman pojan kanssa MuksuExpossa, josta tuliaisina pikkuveljelle toimme uuden ja isomman bodyn. Jo viime kesänä hankittu isompi pipo menee vielä tänä keväänäkin. Messuilla myyjänä oli vaasalainen jälleenmyyjä, jonka valikoimaan ja yhteystietoihin voit tutustua täältä.



Bodyissa on muuten mahtavaa se, että niissä on kahdet eri napit haarukassa, joten bodyn voi hankkia vähän isommassakin koossa ja napittaa ensin tiukemmalle. Lisäksi hihansuissa on tykky resori, jonka voi kääntää ensin pienemmäksi tai kääntää suoraksi. Koot ovat kymmenen sentin välein ja vastaavat mielestäni aika hyvin numeroaan. Mallistossa on leikki- ja kouluikäistenkin vaatteita ja asusteita, mutta itse pidän oikeastaan ainoastaan näistä suloisista vauvanvaatteista.
(kaksi ensimmäistä kuvaa lundmyr.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti