keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

DVF for Gap: tyttöjen ihana mallisto

Gapin tyttöjen vaatevalikoima saa huomenna ihanan lisän Diane von Furstenbergin suunnittelemista vaatteista! Toista kertaa toteutuva yhteistyö oli ensimmäisellä kerralla niin suosittu, että yhteistyö sai jatkoa myös tänä vuonna. Mallistossa on vaatteita tytöille vastasyntyneistä 14-vuotiaisiin. Harmi, ettei yhteistyöstä syntynyt myös poikien mallistoa...

Omat suosikkini ovat pinkit ja turkoosit, viidakosta inspiraationsa saaneet mekot, sekä kelta-valkoisesta kuosista tehdyt mekot ja legginsit. Nämä mainoskuvatkin ovat itsessään jo niin ihania, että niitäkin katsoo ihan huvikseen.


Kuosit ovat ihanan raikkaita ja värit kirkkaita. Juuri sopivia kesäksi! Minulle itselleni tulee hieman Marimekon värit ja kuosit mieleeni. Tässäkin mallistossa hinnat ovat pysyneet melkein Gapin normaalilla tasolla, kalleimmillaan mekot maksavat vajaa 50 € (39,95£).



En onnistunut selvittämään, että tuleeko mallisto normaalisti nettikauppaankin myyntiin, vai onko mallistoa saatavissa vain kaupoissa. Konsernin sivuilla, jo tammikuussa päivätyssä lehdistötiedotteessa nettimahdollisuus oli listattuna, mutta sivuilla ei asiaa ainakaan mainosteta. Jos mallisto kiinnostaa, niin miksei huomenna voi koittaa onneaan ja käydä Gapin sivuilla, sieltä saatavuus viimeistään luulisi selviävän.

Kuvat gap.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti