perjantai 12. huhtikuuta 2013

Style of the day: Valkoista, farkkua ja punaista

Julianne Hough (people.com)
Tämän päivän inspiraationa on toiminut Julianne Hough, jonka asun voisin milloin tahansa pukea päälleni. Kapeiden farkkujen ja jakun yhdistelmä toimii aina! Värit ovat ihanan keväiset ja raikkaat. Kengät ja muut asusteet voi valita päivän fiiliksen tai päivän tapahtumien mukaan. Korkkarit voi hyvin korvata balleriinoilla tai saappailla, eikä tyyli siitä kärsi yhtään.

Valkoinen jakku on todella monikäyttöinen vaate, eikä ollenkaan niin arka kuin monet luulevat sen olevan. Ainakin minä puen valkoisen jakun melkein minne vaan kesäisin, arkeen ja juhlaan. Valkoista jakkua (kuten muitakin hyvin vaaleita vaatteita) hankkiessa kuitenkin tarkistaisin, että vesipesu sallitaan.

Olen myös hurahtanut tuohon hieman oranssihtavaan punaiseen. Se toimii todella hyvin myös monen muun värin kaverina piristysruiskeena. Jos väri tuntuu liian kirkkaalta pukea päälle, niin sitä voi ensialkuun hankkia vaikkapa kynsilakkana ja/tai huulipunana.

Täytyy myös tunnustaa, että äitini kauhuksi myös minun vaatekaapista löytyvät vaaleat, hieman kulutetut farkut. Siitäkään trendistä ei ilmeisesti ole kokonaan päästy eroon... :)



Seuraavaan kollaasiin olen koonnut tyylin vaatteista, jotka pystyy hankkimaan kotoisista nettikaupoista. Kengiksi valitsin hieman monikäyttöisemmät, umpinaiset avokkaat, joita toivottavasti voi jo kohta kelien puolesta laittaa jalkaan. Sandaalien käyttöön kun meillä tuppaa olla melko lyhyt sesonki...


Farkut: Only
Aurinkolasit, toppi, kynsilakka ja huulikiilto: Gina Tricot
Jakku: H&M
Laukku: CK (Zalando)
Kengät: Tamaris (Zalando)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti