perjantai 5. huhtikuuta 2013

Keltaisen haamun katalogi

Vaikka melkoisen juntilta kuullostankin, niin myönnettävä on, että Hullujen päivien katalogi piristää mieltä (ja viikonloppua) kummasti täällä periferiassa! Täällä varteenotettavia shoppailupaikkoja kun ei oikeastaan ole. Stockan nettikaupan avautuminen, samoin kuin Hullujen päivien verkkokauppa, oli todellinen piristysruiske meille Aleksanterinkadun Stockaa kovasti ikävöiville maalaisille. Itselläni Hullujen päivien tenhoa lisää se, että CV:ssäni on monta Stockalla vietettyä vuotta ja siis Hulluja päiviä tiskin toisella puolella.

Tarkemmin en ole vielä ehtinyt katalogiin paneutua, mutta ainakin jokin ruskeista laukuista kiehtoisi (esim. kuvassa olevat Michael Kors -laukut), samoin kuin Billi Bi -korkkarit. Filippa K:n raitainen mekko olisi kiva, myös Christelle & Co:n toppi ja hame. Dr Denimin shortsit ovat jo hyväksi havaitut (minulla on sellaiset jo vaalean keltaisena), joten ehkäpä mustat olisi seuraava väri? Vanhemmalle pojalle tarvittaisiin vaatteita, Ralph Laurenin t-paidat olivat esimerkiksi kivoja. Nämä siis ensinäkemältä jäi mieleen. :)
 

Toisaalta minun olisi ehkä syytä sijoittaa pennoseni uuteen kotiin, ja hankkia (omaan meikkauspisteeseeni tietenkin) Kartellin Ghost-tuoli. Ja puhtaanvalkoisia pyyhkeitä tarvitaan ripakopallinen. Aluksi Gantin pyyhkeet miellyttivät, mutta ehkäpä Villa Stockmannin aivan simppelit valkoiset olisivat kivemmat?


Tästä on hyvä jatkaa. Vai kenties hävittää koko katalogi, ettei menisi aivan mahdottomaksi? :) Onko teillä jo nyt hankinta- tai harkintalistalla jotain Hullujen päivien tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti