maanantai 15. huhtikuuta 2013

Issan kuninkaalliset mekot

Hyviä uutisia Issan mekoista haaveileville! Elokuussa Issa lanseeraa Banana Republicin kanssa malliston, jossa tuotteiden hinnat ovat ketjuliikkeen tasoa, eli murto-osan Issan oikeista hinnoista. Mallistoon kuuluu muun muassa mekkoja ja asusteita, ja yksittäisen tuotteen hinta on 25-100 punnan välissä, eli n. 30-120€. Mallisto tulee myyntiin Banana Republicin liikkeiden lisäksi netissä!

Jos jollekin ei nimi Issa sano mitään, niin tiedoksi, että merkki on yksi Kate Middletonin suosikeista. Kihlajaiskuvassa käytetty ihana silkkinen kietaisumekko on Issan mallistosta ja suuresta suosiosta johtuen edelleen saatavissa. Toki hintaa sillä näyttää olevan noin 600€:n verran.

dailymail.co.uk

Alla kuvia ihanista Issan kevät ja kesä -malliston mekoista. Keskellä oleva maksimekko on aivan täydellinen kukkamekko! Oikealla oleva punainen mekko on myös todella kaunis. Alakulmassa vasemmalla on Katen kihlajaiskuvassa oleva kietaisumekko. Tosin liila väri saa mekon näyttämään mielestäni vähän tätimäiseltä.


issalondon.com
Minä kyllä jään odottamaan mielenkiinnolla lisäpaljastuksia Banana Republicin Issa-mallistosta. Taitavat alkuperäiset olla itselleni vähän turhan tyyriitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti