lauantai 6. huhtikuuta 2013

Bootcut-farkkujen paluu

Ei hitsi, kai bootcut-farkkujen esiinmarssi on otettava jokseenkin vakavasti, kun kerran mm. Victoria Beckham niitä käyttää. Kuinkahan kauan menee, että itse kyseiselle mallille lämpenen? Useinhan käy niin, että uusimmat muotihömpötykset teilaa ensiksi aivan täysin, sitten pikkuhiljaa alkaa hyväksymään trendin ja lopulta huomaa hankkivansa kyseisen muotitamineen. Tässä Victoria Becham levenevissä farkuissaan (kuvat dailymail.co.uk):



















Vielä en kyllä ajatukselle levenevistä farkuista lämpene. Olen itse edelleen niin riemuissani superkapeista farkuistani, etten niistä aivan heti kyllä luovu! Eivätkä nuo lahkeet kyllä ole kovinkaan kivan näköiset. Käännäköhän kelkkani jossain vaiheessa? Oletteko te jo hankkineet omat trumpettifarkkunne?

2 kommenttia:

  1. Voihan kamalat bootcutit! On myös vaikea ajatella näitä enää koskaan, ikinä, ever jalkaani. Mutta koskaan ei - valitettavasti - pidä sanoa ei koskaan... :)

    C.

    VastaaPoista
  2. Sanopa muuta! Saas nähdä, koska oma silmä niihin taas tottuu. Tai koska vois ajatella itse laittavansa ne jalkaan. Ainakin nyt tuntuu kaukaiselta ajatukselta, mutta ei tosiaan kannata vielä vannoa yhtään mitään... :)

    VastaaPoista