torstai 11. heinäkuuta 2013

ALE-löytöjä, vol. 1

En ole edelleenkään varsinaisesti käynyt shoppailemassa alennusmyynneissä, vaan pistäytynyt nopeasti hakemassa ihan jotain muuta pojille tai itselleni (sukkia, alusvaatteita tms.). Olen sitten päätynyt ihan vahingossa selaamaan myös ALE-rekit nopeasti läpi... Haaviin ovat jääneet jo H&M:n biker-henkinen jakku ja musta tunika/mekko sekä Lindexin vaaleanpunertava kynähame sekä sininen paita. Kaikki mun mielestä aivan ihania! Kuvat on otettu kännykän kameralla, koska järkkärikamera jäi mummolaan. Osa aivan järkyttävää laatua, pahoitteluni siitä.

H&M:n jakku on musta-harmaa, hieman kimalteleva lyhyt jakku, jossa tekonahkasomisteet vetoketjuissa. Istuvuus minulle ainakin todella hyvä. Menee rokimpana vaatteena, mutta myös virallisempana vaikkapa valkoisen kauluspaidan ja mustien housujen kanssa. Ja hihat olivat pienimmässä koossa tarpeeksi pitkät, pointsit siitä! :) Näitä oli paikallisessa H&M:ssa aika monta jäljellä, joten jos 20€:n arvoinen jakku kiinnostaa, niin käykää ihmeessä tsekkaamassa.











Tästä mustasta mekosta on kaikista huonoimmat kuvat, pahoittelut siitä. H&M:n mekko on just sen verran oudon pituinen, ettei oikein voi olla varma, että onko se tarkoitettu mekoksi vai tunikaksi. Minä kuitenkin ajattelin pukea sen rohkeasti mekoksi, tosin paksujen sukkiksien kanssa ja paksulla vyöllä höystettynä. Hihat ovat 3/4-mittaiset, joten tätä voi hyvinkin pitää myöhäiseen syksyyn saakka. Mekko on keinokuitusekoitetta, joka käy minulle nykyisin loistavasti, koska sitä ei tarvitse silittää eikä se rypisty automatkalla töihin. Kätevää! Pidin erityisesti noista olkapään tekonahkasomisteista että mekon istuvasta mutta rennosta leikkauksesta. 








Tähän Lindexin hameeseen olen törmännyt keväällä jo Strictly Stylen blogissa. Tykästyin siihen jo Mrs V:n päällä, mutten syystä tai toisesta käynyt hametta silloin kaupassa katsomassa. Nyt näin sen sattumalta 70 %:n alessa ja sehän oli pakko ottaa sillä hinnalla mukaan! Hame oli myös aivan ihanan mallinen ja tarpeeksi pitkä, eli päättyi polveen tällaisella pitkäkintullakin. Ainut miinus on se, että hametta ei ole saatavissa koossa 34 lainkaan vaan pienin koko on 36. Tosin 36 on tällä kertaa ehkä tavallista pienempi, ainakin Lindexin mittakaavassa. Tätäkin hametta oli yllättävän monta kappaletta jäljellä, hintaa tälle jäi 10,50€! Kankaan alla on muuten myös aluskangas, joten hame oli laadukkaan oloinen. Siksi itse ainakin siedän sen, että kavennan hametta hieman. Kangas on kauempaa katsottuna vaaleanpunainen, mutta läheltä kangas onkin pinkistä, valkoisesta ja mustasta kudottua, joten sekä valkoinen että musta sopivat tämän kanssa kuin unelma. Tämä hame on vaan yksinkertaisesti aivan ihana! Voi miten toivoisinkaan, että useammat naiset kokoon katsomatta löytäisivät tällaisia paksusta materiaalista tehtyjä kynähameita päälleensä. Kynähame tuo naisen parhaat muodot esiin silloinkin, kun muotoja ei ole tai kun niitä on runsaammin. Kokeilkaa rohkeasti ja yllättykää!



Toinen Lindexin superlöytö on tämä ihanansininen "silkkipaita", joka ei siis silkkiä tietenkään ole nähnytkään. :) Mutta väri on aivan ihana ja malli samaten! Paita on kerrankin hyvä myös housujen päälle laitettuna, koska se on tarpeeksi kapea ja just hyvän mittainen. Ajattelin aluksi, että pyöristetyt reunat ovat aivan kaameat, mutta päinvastoin: ne toimivat todella hyvin! Ja väri. Se on vaan aivan ihanan kirkkaan sininen, muttei kuitenkaan liikaa sähkönsininen! Tämä täytyy vain nähdä livenä, jotta ymmärtää mitä tarkoitan. Ja hinta: se oli myös sen vajaa 11€! Ja ei: en todellakaan ole ajatellut pitäväni tätä paitaa ja edellista hametta yhdessä jos niin pelkäsitte. :)




En ole perinteisesti ollut Lindexin ylin ystävä, olen oikeastaan eksynyt sinne vasta muutama vuosi sitten lastenvaatteiden vuoksi. Vinkkinä mainittakoon, että Lindexin ALEssa on yleensä tosi hyvät valikoimat lastenvaatteita hyvillä alennuksilla. Yllätys on ollutkin melkoinen, kun olen löytänyt sieltä vaatteita itsellenikin!

Niin joo. Otsikossa viitataan, että alelöydöt jatkuvat. Noh, vielä en ole shopannut muuta, mutta aivan varmasti löydän vielä jotain kun käyn muutamassa luottoliikkeessäni! Niistä sitten myöhemmin kun tiedän, mitä ne ovat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti