maanantai 15. heinäkuuta 2013

Iittalan ALE-löydöt

Tänään sitten (vasta!) lähti matkaan ensimmäinen netti-aletilaukseni klik-vaan! Ja mikä kumminta, kyse ei ollut edes vaatteista vaan muumiastioista!

En ole ollut mikään muumi-astioiden keräilijä tai ihailija, mutta nyt kun perheessa on kaksi pientä poikaa, olisi heillekin kiva saada omia astioita. Iittalan alessa on Seikkailu-muumisarja, eli mustavalkoiset mukit ja syvät lautaset. Ihastuin niihin täydellisesti, koska väritys on mustavalkoinen muista muumiastioista poiketen. Mukit olivat jo nettikaupasta loppu, mutta onneksi ihana ystäväni haki niitä minulle Pirkkalan Iittalan tehtaanmyymälästä! Soitin sinne etukäteen ja kävi ilmi, että ilmeisesti myymälöissä on muutenkin nettikauppaa enemmän tavaraa. Joten jos joku on nettikaupasta loppu kannattaa siis käydä vielä myymälässä katsomassa.

Hankin sekä mukeja että kulhoja kuusi kappaletta, ettei kaikki ole aina eriparia kun muutama vieras tulee visiitille... Ihan halpoja nuo eivät alesta huolimatta olleet (12€/kpl), mutta tuleepahan nyt kerralla nekin hankittua. Tilasin lisäksi seikkailusarjan lasten aterimet kummallekin pojalle, koska lasten aterimia meille ei muita ole ja nuo olivat ihan kohtalaisen hintaiset (16€/setti). Vielä pitäisi löytää tämän sarjan matalat lautaset, mutta ainakaan Iittalan omassa nettikaupassa niitä ei enää ole.


Iittalan nettikaupassa olivat lisäksi tarjouksessa nämä Taikametsä-sarjan muki, lautanen ja kulho sekä kaikki edellämainitut kaksin kappalein lahjapakkauksessa vajaan 56€:n yhteishintaan. Nämä ovat tosi suloisia! Harmi vaan toisaalta, että nämä ovat niin kookkaita, että lasten käyttöön ainakin muki on aivan liian iso. Mieleni olisi silti tehnyt mieli tilata myös näitä, mutten enää tämän konkurssin jälkeen voinut ajatellakaan tilaavani mitään lisää. :)


Tai no... ...melkein pystyin olemaan ostamatta mitään muuta. Tilasin nimittäin muutaman KoKo Roses kupin lisää mieheni kauhistukseksi. Hän inhoaa näitä kuppeja. Ja minä RAKASTAN! Ymmärrän kyllä, etteivät kaikki näistä tykkää. Itse asiassa aluksi en oikein itsekään tiennyt, että rakastanko vai vihaanko näitä. Mutta niitä tuli meille taas muutama lisää, piti mies asiasta tai ei. Juokoot itse kahvinsa Chelsea-mukista! :)

Täältä pääset katsomaan Iittalan koko ale-valikoiman. Itse ajattelin jatkaa vielä alennusmyyntiostoksia AINAKIN sen verran, että löytäisin hopean- tai tummanharmaan päiväpeiton meidän sänkyymme sekä valkoiset tai vaalean harmaat päiväpeitot poikien pikkusänkyihin. Ehkäpä valitsen pojille sittenkin vain viltit tai torkkupeitot, mutta me todella tarvitsemme uuden päiväpeiton. Ehkäpä kuitenkin nukun yön ensin ja jatkan vasta sitten tätä uuvuttavaa shoppailua! :)

Kaikki kuvat: store.iittala.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti