tiistai 30. heinäkuuta 2013

ALE-löytöjä, Vol. 2: Mustavalkoinen on uusi musta!

Kävin viime viikolla yhdessä lempiliikkeistäni, eli Seinäjoen Paita-Baarissa, jossa oli oikein mukavasti vielä kaikkea kivaa alennetuin hinnoin! Kyseessä on liike, joka on enemmän profiloitunut miesten vaatteisiin, mutta muutamia vuosia sitten laajensi myös naisten vaatteiden pariin, mikä olikin todella tervetullut lisä Seinäjoen naisten vaatteiden valikoimaan.

Yleensä en pidä ihan hirveästi kesän alennusmyynneistä, koska kesäisillä vaatteilla on Suomessa niin lyhyt sesonki. Ja alennusmyyntien jälkeen vielä lyhyempi! Nytkin ostoskassiini tarttuivat kaksi lyhythihaista puseroa, joista mustan Bossin silkkitopin esittelen teille nyt. Lyhythihaiset paidat eivät välttämättä olleet kovin syksyisiä valintoja nekään... Toinen pusero on Day by Marlene Birgerin tummanharmaa pusero, josta onnistuin saamaan niin huonot kuvat, että koitan kuvata sen myöhemmin uudelleen. Näiden lisäksi ostin Tiger of Swedenin kirjavan silkkihuivin, joka on tosi ihana! Se onneksi on monikäyttöinen aivan varmasti! Esittelen huivin sitten tuon harmaan puseron kanssa. Onneksi paitojen värit ovat sentään niin syksyiset, että niitä voi huoletta pitää pitkään joko yksin tai neuletakin tai bleiserin alla. Joten ostoksethan olivat sittenkin todellisia järkiostoksia, vai mitä! :)

Tässä siis Bossin ihana silkkipaita, joka tuntui päällä höyhenen kevyeltä ja laskeutui kauniisti. Jopa tuo valkoinen "härpäke" oli tosi piristävä tuttavuus!



Toivottavasti en tätä silkkipaitaa pilaa ensimmäisessä pesussa kuten edellisen mustan silkkipaidan...

Tämän paidan kanssa sopisi (kuten myös miljoonan muun musta-valkoisen asun tai vaatteen kanssa) Olivia Palermonkin twiittaamat Steven by Steve Maddenin Anibel-avokkaat. Ihanat vai mitä! Ja hinta ei edes ole mikään päätähuimaava (n. 87€).

Anibel (www.piperlime.gap.com)
Täytyykin tutustua, että mitkä Piperlimen toimitusehdot Suomeen ovat. Kenkiä on aina vähän kurja tilata ulkomailta, kun palauttaminen on monesti niin hankalaa. Piperlimen "emoyrityksestä" GAPista olen tilannut kerran lapsille vaatteita ja itselleni muutaman t-paidan ja silloin ainakin tilaus tuli nopeasti ja laatu oli tosi hyvää. Itse en ole vielä rohkaistunut kokeilemaan ulkomaisia nettikauppoja kenkien osalta. Vaatteita ja kosmetiikkaa (sekä joitain satunnaisia lastentarvikkeita) olen jonkin verran ulkomailta tilannut ja kaikki on aina mennyt hyvin. Mutta niistä sitten toisella kertaa!

Tajusin muuten vasta nyt, että tässä postauksessa on aika vahvasti vaikutteita edellisen postauksen seepraprintistä ja varsinkin mustavalkoisesta värityksestä. Hmmm... Ehkäpä alitajuntani yrittää kertoa minulle jotain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti